Alabama Black Snakes – Shake it like the Lord ain´t Watching

“Alabama Black Snakes spiller rock, som din far elskede til. I hvert fald hvis din far var voldtægtsmand fra det sydligste syden, og din mor var en halvbedøvet servitrice med stikmærker langt op af begge arme.”

Sådan beskriver Alabama Black Snakes deres musikstil. Deres andet album hedder ” SHAKE IT LIKE THE LORD AIN’T WATCHING”, udgives d. 13 april og består af 9 hillbilly-country-inspirerede hard-rocksange.  I 2012 er det bl.a. blevet til koncerter på RUST, Gimle, Huset Magstræde og KB18. I 2011 udgav bandet ”Rhythm N’ Loose”, hvor P6 Beat var på pletten for at interviewe bandet. I december 2011 lavede de en julesang ”Merry Fucking Christmas” som er at finde på youtube.

Alabama Black Snakes (Foto:Bo Ejstrup)

Alabama Black Snakes (Foto:Bo Ejstrup)

Drinking with Myself er første sang på albummet som emmer af drengerøv, country, rock&roll og sprut. Det er hillbilly-rock på højeste plan, hvor alle kan synge med. Den stille intro, er musikalsk bedrag. For jo længere man kommer ind i sangen, jo vildere og løssluppen bliver stemningen. Har helt lyst til en whisky nu.(red.)

Energien og de fede guitarriff i Well, Girl er med til at gøre sangen til en favorit for guitar-elskere. Godt spillet. Den trashede intro i Maker, Break Me eller den vilde vokal i Lightnings and Opposums er flere kendetegn som Alabama Black Snakes efterlader når albummet er gennemlyttet. Effekter som ”Shhh” eller de små udbrud gør musikken mere levende og kan kun være plus når bandet optræder.

Lord Have Mercy er en vild afstikker fra resten af albummet, men én af de gode. En stille sang, med vokalen i centrum. Guitarspillet er rytmisk smuk og er genial til en stille stund.

Medlemmernes navne, Louisiana Slim, Cottonball Red, Cajun Louis og Alligator Jones, er endnu flere faresignaler for hvad disse fyre kan finde på når de optræder og hvor meget whisky der skal købes ind for at dække deres eget behov. At Alabama Black Snakes kører stilen helt ud, kan man bl.a. også se på navnene på sangene hvor bl.a. Ol´Doctor og Dunnobody Know er tykke referencer for sydstatens sprogbrug.

Den 13 April 2013 kan du altså få fingre i denne godbid af et album og releasefesten holdes samme dag på Café Nutid i Skt. Peders Stræde 1, KBH K.

 

Lyt til Alabama Black Snakes her. (Lydkvaliteten er ikke 100%, desværre)