Casper Milton - Vi Drømmer Vi Lever (Foto: Sarah Buthmann)

Casper Milton – Vi Drømmer Vi Lever **** (4/5)

Casper Milton - Vi Drømmer Vi Lever (Foto: Sarah Buthmann)

Den danske sanger Casper Milton beskrev jeg tidligere på bloggen, da han udsendte singlen Flaskelir i 2013. Dengang meldte jeg ud at jeg ville være på pletten så snart der var nyt, men desværre har jeg ikke været så hurtig som lovet. Men.. nu er EP´en Vi Drømmer Vi Lever  fra Casper Milton udsendt og klar til den danske befolkning. Sangene er på dansk og beskrevet i et aldeles lækkert pop-univers. EP´en består af 5 danske sange og er udgivet på NorM Records.

Sangen #KBH er Casper Milton´s egen hyldest til København som med store floskler som ”I Danmark er jeg født, I Danmark føler jeg mig hjemme. I København..” hylder han folket i den store hovedstad. Bag ham er et godt produceret pop-univers med et solidt tæppe og stærk vokal. Fra poppens højborg til en form for pop´n´rap med feat. af undergundsrapperen Mund De Carlo på sangen Fuld Af Krudt. Introen er guitar-præget med referencer til de store dage for Nik & Jay, hvor poppens perler samles med rappens sjæl. (Hvis man kan sige det for pop-drenge som Nik & Jay). Mund De Carlo har en unik måde at rappe på og det synes at virke på en akustisk version som Fuld Af Krudt.

EP´en Vi Drømmer Vi lever har noget for alle. De stille eftertænksomme sange som #KBH og uptempo som titelsangen Vi Drømmer Vi Lever. Det er ren og skær pop på godt og ondt, hvor selv triste tekster kan peppes op med optimistiske melodier og stadig skabe en form for håbefuld stemning.

Den club-inspirerede Fuck Mit Liv har en lækker bund med fantastisk vokal af Casper Milton. Den minder lidt om en Peter Sommer på club-job, hvor guitaren er byttet ud med effekter og drumpads.

Du kan opleve en live-version af Casper Milton feat. Mund De Carlo på Fuld Af Krudt herunder.