Childrenn, Studenterhuset i Aalborg

Energisk performance på Studenterhuset af danske CHILDRENN

Childrenn, Studenterhuset i Aalborg

Childrenn, Studenterhuset i Aalborg d. 11 marts 2016

Debutalbummet Animale fra den danske kvartet i CHILDRENN er netop udkommet og dette fejrede de med en mindre danmarkstour som bl.a. bragte bandet forbi Studenterhuset i Aalborg i går d. 11. marts 2016.

CHILDRENN er en noiserock kvartet med power og energi i et melodisk og formørket univers. Setup tæller guitar & vokal, guitar, bas og trommer & vokal. Scenen var der ikke gjort så meget ud af, da det hele handlede om stemningen og musikken. Med en længere intro fra start var stemningen sat, mens tonerne slog an til sange som Handcuffed hvor introen byder op til catchy riffs, energiske trommer og rivende guitarserenader. Det kan godt være at publikums tilstrømningen var en smule forkølet, men bandet fyldte i hvert fald hvad der skulle mangle i hele salen. Hurtigt videre med mere tempo, hvor Black Unicorn skabte en sitrende spænding og energi inden debutalbummet absolutte sang, Animale, bankede på murerne i Studenterhusets mørke sal.

Med en akustisk intro og tight trommer, byder Animale ind i et, ved første øjekast, melodisk univers hvor billedet splintres lidt efter lidt og sparker dig bagud i et overraskelsesangreb fra CHILDRENN. Sidste sang på setlisten var Dancing On The Ashes, som også pryder debutalbummets sidste plads. Herefter kunne jeg trave tilfreds ud fra salen med en oplevelse af de gode.

CHILDRENN gjorde et godt stykke arbejde på scenen, hvor musikken talte sit eget sprog. Det var en oplevelse og en udvidelse af min musiske horisont, hvor melodisk noicerock også får en plads fra nu af. Hvad der skulle mangle på albummet, er at finde live, når CHILDRENN står på scenen med deres musik.

Læs bl.a. min anmeldelse af debutalbummet Animale som fik **** 4/5

Herunder kan du høre et klip fra koncerten på Studenterhuset i Aalborg.