Fribytterdrømme – Superego ★★★★★★

Fribytterdrømme udgiver albummet Superego

Fribytterdrømme udgiver albummet Superego

Svendborg-bandet Fribytterdrømme, opkaldt efter et Tom Kristensen digt fra 1920, udgiver flot efterfølger til debutalbummet Labyrintens Farver. Superego er navnet på den medrivende efterfølger og har alt hvad kendetegner Fribytterdrømmenes univers fra 60ernes syrerock, de tranceskabende trommer og nydelige guitarsoloer til den karismatiske vokal fra forsanger Lau Ingemann.

Albummet består af 8 (7 + outtro) frihedssøgende sange fra syvmands-orkesteret Fribytterdrømme. Bl.a. den tranceskabende Søg Det Højeste hvor beat, trommer og vokal smelter udi et klimaks af fest og farver og Verden Ender For Dine Fødder med det foranderlige omkvæds-hook Min ven er syg, har du set ham? over i Min ven er lavet af lys, har du set ham? til Min ven er et syn, har du set ham?.

Den nasale stemmeføring er unikt for forsangeren i gruppen som med tidligere udgivelse Labyrintens Farver fik meget flot airplay på DR P6 med Cosmonauten og hittet Himmellegemer, mens Verden Ender For Dine Fødder allerede nu har bidt sig godt fast i sendefladen.

Synes bl.a. du skal lytte til De Elysianske Mysterier som får masser af plads til fordybelse og indre ro og den beatpumpende Søg Det Højeste for at opleve den spændvidde bandet demonstrerer uden at miste fodfæste i egne visioner og ideer. Fantastisk flot efterfølger som får topkarakterer fra bloggen.