Gregers - Standing Out

Gregers – Standing Out ***** (5/5)

Gregers - Standing Out

Den unge sangskriver og musiker Gregers Løvendahl Mogstad udgiver fornem EP Standing Out d. 2 okt. 2015. EP´en indeholder 5 club-soul sange med fantastisk dybde og et moderne twist. Manden bag, kalder sig ved fornavn, Gregers og har tidligere udgivet singlerne Right Track og Brand New Vision som begge klarede sig til de nationale sendeflader som DR´s P3 og P4. Gregers er bosat i Aalborg.

Breaking Through er første perle i rækken. En dejlig nostalgisk synth bliver afløst af et funky beat og Gregers soulede vokal. Rytmen sidder i skabet lige fra starten og skaber hyggelige omgivelser og fest fra den unge nordjyde. En smule mere tilbagelænet slow-soul finder man på sangen City som pludselig arter sig til et nostalgisk tilbageblik til 60ernes motown æra hvor soul og funk herskede. Kan næsten mærke en sprudlende Marvin Gaye bag det unge ydre hos Gregers og selvom man tænker tilbage, så skaber Gregers stadig et moderne touch på EP´en Standing Out. Det er melodisk og ganske dansevenligt.

Med titler som Standing Out og Breaking Through kender Gregers ganske vidst vejen og noget siger mig at han allerede har fundet den. Bl.a. med en nominering til Scandinavian Soul Award tidligere på året.

Fra den sukkersøde popperle i Ice Cream til titelsangen Standing Out formår Gregers at tænde op for den store fest i lounge-området. Med elementer fra soul og funk til pop og enkelte dubstep-guldkorn som gør musikken nutidig.

Sidste sang på EP´en Standing Out hedder Talk To Me. Med funky bas-strøg og et bastant beat kommer en ung Michael Jackson til syne. Lydbilledet er genskabt og lever igen, men denne gang i form at den unge nordjyde Gregers som med denne EP scorer stort på musikskalaen.

EP´en som udkommer d. 2 okt. 2015 fra Gregers hedder Standing Out og vil komme til at skabe store overskrifter for den soulede nordjyde. Flot udspil som med en sublim liveperformance vil komme til at tage kegler.

Herunder kan du lytte en EP teaser af Standing Out