Kristina Renee - Kristina Renee EP

Kristina Renée – Kristina Renée EP

Kristina Renee - Kristina Renee EP

Stærkt udspil fra den danske sangerinde Kristina Renée på en ny selvbetitlede EP udgivet hos Sony Music Denmark. Den københavnske Kristina Renée Saugstrup udgav tidligere singlen Shake The Shadow. En single i en helt anden genre end det vi bliver præsenteret for på EP´en Kristina Renee. Dengang beskrev jeg at Kristina repræsenterede en international sound, skrevet og produceret med Frederik og Fridolin Nordsø og Martin Hedegaard. Nu er tiden kommet til en EP hvor alle lag er skrællet af, så tæt på benet som muligt uden det krakelerer.

EP´en indeholder 4 sange på engelsk, skrevet af Kristina Renee selv. Førstesangen hedder I Still Wonder Why og bæres på et ganske solidt fundament som bakkes op af synth og vokal af Kristina. Omkvædet fortæller alt om sangen ”I still wonder why,.. Why i loved you in the first place.. I still wonder why,.. Why I felt for you at all”. Der trækkes kun ganske få linjer fra tidligere udspil Shake The Shadow, hvor denne EP virker som noget Kristina Renee havde brug for at få udgivet.

Fra I Still Wonder Why til In The Dark hvor den faste rytme rusker op i et let lydbilled og vokalen dominerer. Claps og piano har fået følgeskab af følelsesladede aahh aah i omkvædet, mens Kristina skærer lige igennem som piedestalens dronning. Sådan fortsætter lydbilledet i både Out To Sea og Trouble.

Dog rammer Out To Sea en form for international sound som det store modeikon fra Caribien, Rihanna. En nydelig sang som kunne fungerer ret godt på de gængse mainstream radioer. Trouble ligger sig til navnet og er en sang med mere tempo. ”Bottoms up now… Like you don´t know pain”. Stille bygger den op til et toneleje-skift som lyder som englene synger og rammer som et godstog.

Den unge sangerinde og sangskriver Kristina Renee har udgivet en potent EP med skrøbelige sange i et forstærket setup som kan blæse publikum omkuld. Der er stille og roligt smæk på hvad der må være smagsprøven på et kommende album.

Du kan se musikvideoen til Shake The Shadow med Kristina Renee herunder.