Lars Virkli – Gennemrejse ★★★★☆☆

Lars Virkli sender debutpladen Gennemrejse på gaden, men er alt andet ny rapper på blokken. I 2010 udgav han under navnet Klaes, i ´12 og ´14 udgav han som en del af rapgruppen Tudsegammelt henholdsvis Tudsegammelt og 10´eren, Året efter blev det en udgivelse under duo-navnet Asbestose.

Året er nu 2017 og Lars sender nu sin ”debut” ud efter at have gemt sin notesbog i lommen på utallige rejser til bl.a.  Iran. Indien, Afrika og Brasilien.  Debut´en Gennemrejse er en plade med rejsen i centrum, men også den indre rejse for en fyr i 20´erne med alt hvad der hører til.

Lars ”ruller ud for at se mig omkring..”, som introsangen Ruller så smukt fortæller. Hans trang til at rejse og opleve blev for meget og dermed tog han afsted fra sit elskede København. Stilen er oldschool, dybt nede i det gamle håndværk med rap og punchlines gemt i rim. På Sovepude fortælles historien om det at tage trangen til sig og forlade sine vante rammer.

Gennem pladens 12 skæringer kan man ane flere ideer fra andre sammenhænge igennem Lars´ musikalske karriere. De små blæser sekvenser som bl.a. også blev brugt på Tudsegammelt´s udgivelser, men også nye ting som bl.a. synthen i sangen Kuffert mindes jeg ikke at have hørt før.

Pladen er en personlig rejse, og kan til tider virke som en envejsfortælling hvor blikket vendes indad. Men graver man dybt nok, er det ikke svært at følge med. Fortællingen er krydret med synth og samples til at peppe den indre rejse op.  Pladen Gennemrejse er blevet produceret af IngrediJens og indspillet, mixet og masteret af  X´eren. Vinylen er allerede ude på nettet og kan købes hos Echo Out gennem Run For Cover.