Mike Andersen – Devil Is Back (blues/soul) ★★★★☆

Mike Andersen - Devil Is Back

Mike Andersen – Devil Is Back

Nashville-stemningen synger på sit højeste på albummet fra Mike Andersen´s Devil Is Back som blev udgivet 28. oktober 2016 på Nordic Music Society. Det er det 7. album fra Mike Andersen, derudover én EP fra samme musiker.

Devil Is Back er navnet på albummet der tager et fint greb om den søde soulmusik hvor bl.a. den engelske soulsangerinde Joss Stone synger duet på sangen This Time. I en lækker intro, hvor blæserne og Mike Andersen skiftevis byder ind med fantastiske toner, kommer den skønne røst af Joss Stone og skildrer vandene med en soulfyldt elegance. Der skal også tages gode notits af sangen Gonna Get Me a Dog som med et lækkert guitarriff byder op til dans sammen med det ganske catchy omkvæd.

Allerede fra start kommer stemningen i højsædet på When You´re High it Don´t Count over i den moderne Prince-kyndige Wake Up med waah wahh-guitar, guitarsolo og blæsere.

Albummet Devil Is Back fra Mike Andersen byder på en dejlig søndagsstemning hvor tiden kun kan gå for langsom. Ingen hast, men bare ren nydelse.