Musikblogger.dk går på Standby i 2018 – Tak for denne gang

Hej 

Jeg har taget den beslutning at sætte Musikblogger.dk på pause på ubestemt tid. Henvendelser på facebook og mails vil ikke blive besvaret. Alt materiale vil stadig være tilgængelig på hjemmesiden.

Jeg vil stadig gå til koncerter og følge den spirerende undergrund og ønsker at gnisten vil være med til at genoptage arbejdet med at synliggøre den danske undergrund i fremtiden. Min instagram vil også blive opdateret løbende: Link: www.instagram.com/virenfeldthansen
Tak for alle som har bidraget og fulgt med de sidste mange år. <3

Bloggen har givet mig mange mindeværdige og fantastiske øjeblikke. Lige fra store velkendte festivaller til små intime koncerter rundt om i DK. I 2016 blev Musikblogger.dk kåret som den 3. bedste musikblog i Danmark i kategorien Bedste Danske Musikblogs. Siden 2011 har jeg besøgt et utal af festivaller, hvor 2017 kulminerede med hele 11 af slagsen på et år. Jeg har de sidste mange år modtaget massevis af tips og links til musik, som jeg er ovenud glad for, men efter 6 år på musikscenen har jeg brug for at genfinde den indre gnist igen som almindelig gæst.

//Brian