MUSIKBLOGGER.DK takker af..

Det har tidligere været meldt ud, hvorefter jeg få måneder efter savnede livet som blogger igen og vendte retur. Dog må indse at jeg har opnået alt hvad jeg ville med Musikblogger.dk og stopper pr. d.d. med alt aktivitet på bloggen.  (28/10-18)

Det startede som et personligt projekt

En genvej ind i musikbranchen og et personligt studie i den danske undergrund var hele grundlaget for Musikblogger.dk. En nysgerrighed, kærlighed til musikken og søgen efter morgendagens stjerner med noget på hjertet har altid været fokus for mig når jeg var rundt og besøge danmarks spillesteder og festivaler, sågar en tur i det tyske til Reeperbahn Festival (2017) blev en realitet i bloggens levetid.

En lille ubetydelig skribent som jeg blev varmt taget imod når jeg besøgte store og små festivaler og venues. De sødeste folk fra Gimle i Roskilde, de venlige frivillige fra Posten i Odense, Northside (2016) i regnvejr, Tinderbox i blæsevejr, de unikke og charmerende rammer i skoven på Nibe Festival (2018), bøgeskoven som tårner sig op på Smukfest (2017), Roskilde Festival 7 dage i træk og festivalsyge i et par dage efter, rockfest i det nordlige jylland på Waterline Festival,  de fantastiske folk bag Melodica i Aarhus og den nu ophørte festival i Aalborg, Egholm Festival (2015).  

SPOT Festival (2014) har altid været mødestedet i musikbranchen og 5 år i træk har jeg været fast inventar som nysgerrig musikentusiast. Jeg kan takke projekt Musikblogger.dk for mange gode bekendtskaber og venskaber som selvfølgelig skal bygges videre på. 

TAK
Tak til alle jeg har mødt på min vej. Frivillige, spillesteder, PR-ansvarlige m.v. og ikke mindst bands og solister som lod mig lytte og beskrive koncerter og musik. 

Jeg hengemmer på ingen måde musikken på hylden, det er kun formatet Musikblogger.dk som har udtjent sit formål. Der kunne selvfølgelig være mange år mere i ídeen, men det er heller ikke min hensigt at køre i ring.  7 år i musikkens tjeneste er nok, jeg har flere planer for fremtiden. Vi ses derude, hvor jeg vil være til koncerter og spændende arrangementer som privatperson og musikentusiast.

Tak,

Brian.