SPOT17: Talenterne stod i kø på festivalens sidste dag. Her er 3 af slagsen. (Lørdag)

“Another day, another spring”,..for at citere sangen Paris In The Fall fra de kønne tvillinger i den norske duo Oakland Rain. Lørdagen er blevet til søndag og hotellerne forlades igen. Her kommer et kort resume fra lørdagen på SPOT i Aarhus.

Lydmor, VoxHall
Lørdagen på Spot festival 2017 gjorde sig bedre ud end dagen før. Solen skinnede frit fra oven og bød til udendørs hygge og samvær, hvilket også blev gjort foran Atlas og VoxHall inden Lydmor skulle på scenen. Dog på trods af fantastisk vejr, fyldte Lydmor VoxHall til bristepunktet. Selv har jeg aldrig oplevet Jenny live, så forventningerne var skyhøje fra start.

Udsmykket med farverige symboler og streger på kroppen gik Lydmor på scenen og blev ét med publikum allerede fra første færd. Samhørigheden med publikum var til at føle på. Selv efter det andet og tredje computernedbrud, var publikum stadig opsatte på at bære Lydmor igennem og vejen viste hun ved flere gange at gå ud blandt publikum og fortsætte koncerten der. Hendes samarbejde med Bon Homme har bragt hende langt, men solo er hun lige så fantastisk.

 

Et opslag delt af Brian Virenfeldt (@musikbloggerdk) den

In Memoirs, Filuren
En plade er på vej. En flot farvet vinyl rammer handlen og farverig passer In Memoirs godt. 80ernes store lydflader og medrivende vokal er ingredienserne til aftenens ret. Kokken hedder Morten Fillipsen.

Filuren dannede rammen til koncerten som var flot besøgt. Få singler som All of My Time og So You´re Not Alone har været Morten´s eneste lokkemiddel, da albummet først udkommer i slutningen af maj. Men det gjorde alligevel at koncerten var velbesøgt og man kunne få en smagsprøve på hvad der venter på debutalbummet. Bl.a. ét af aftenens sidste numre, Wish, fortalte historien om Mortens dannelse i musikken og er hans hyldest til Beverly Hills serien 90210.

Jærv, HQ
I en varm og lettere proppet Headquarters bød Jærv på dansk elektronisk pop. Sangerinden Amanda Glindvad stod flankeret af bandet og leverede sange som den nyeste Stille Hjerte, I Staver og Falder. De iørefaldende melodier og Amanda’s fremtrædende vokal var endnu engang i fokus som så mange gange før og for hver koncert, virker det som om musikken falder mere på plads. Sidst jeg oplevede Jærv var på Ideal Bar i Vega og denne gang, under SPOT på HQ, gjorde hun endnu et positivt indtryk.

Sidste dag på SPOT
Generelt har SPOT festival være et overdådig tag-selv bord med noget for enhver smag. Det med at kunne nå alle sine ønskede koncerter, har jeg allerede lært ikke er en mulighed. Men heldigvis findes der også perioder hvor man pludselig står midt i en koncert som ikke var planen fra start. Det er Spot festival god til. For den nysgerrige kan lysten stilles, hvis man selv tager initiativ til at gå på opdagelse. Tak for en tætpakket fredag og lørdag, tak til alle jeg mødte og alle jeg skal mødes med igen.

Som altid, kan du fange min færden på Instagram #musikbloggerdk