The White Dominos – On To Something ***** (5/5)

The White Dominos  - On To Something EP

Firkløveret i The White Dominos brager frem på ny EP On To Something. Aarhus-bandet bestående af forsanger og guitarist Jonas Sharpe, guitarist og backing Daniel Potts, bassisten Magnus Gaardbo samt trommeslager Mads Back Hansen skød bl.a. deres musikvideo Like A Ghost på toppen af Hotel Atlantic.

Den nye EP fra The White Dominos indeholder 5 energiske rock-sange med masser af potentiale til at nå langt. Den karakteristiske vokal af Jonas Sharpe giver en friskhed til den 70´er inspireret sound. Bandets sound har bl.a. store referencer til et andet velkendt dansk band, Go Go Berlin og for det ikke skal være løgn, har The White Dominos spillet support for selvsamme band på deres New Gold Tour.

Den fortrinlige Like A Ghost emmer af friskhed og energi ud over det sædvanlige, med gode ups & downs i lydbilledet og lækre kunstpauser, sparker The White Dominos døren ind for at manifestere deres plads i musikindustrien. Fra den friske Like A Ghost over i en ballade-rock på Riding On A Storm direkte ind i den melodiøse This Far. Respekt herfra. The White Dominos kan både mestre guitarens rockkunst og demonstrere et velklingende kor foruden nemme tekster som alle kan følge med i. Der er base for en god fest for både band og publikum.

En stille stund og rolig guitarføring er at finde på Only Lights. Forstærkeren er skruet ned og trommestikkerne er lagt til side for en stund, mens forsanger Jonas Sharpe cementerer sin fantastiske rockvokal. Med nydelige guitarsoloer og endnu et melodiøs stykke musik hvor koret også får lov at shine, dukker navnet The White Dominos op fra asken og ind i ilden. Velkommen til en ny “gammel” verden.