Vinyl Floor – Peninsula [Album]

Skrevet af: Brian V. Hansen

Det danske band Vinyl Floor udgav deres album “Peninsula” her i Danmark, i Østrig, Schweiz og Tyskland.  Albummet er udgivet hos Karmanian Records i Danmark og Divine Records/Broken Silence i udlandet. Albummet er nr. 2 i rækken.

Stilen ligger sig op af pop/rock/alternativ og albummet er et konceptuel album med et ben i begge lejre af Utopia og Dystopia. Utopia er det perfekte hvor glæde og kærlighed er de største faktorer. Det er lige omvendt med Dystopia, hvor sorg og fortvivlelse kæmper en indædt kamp om overtaget. Der er ialt 12 sange på albummet.

Bandet består af Daniel Pedersen(Trommer og vokal), Rasmus Bruun(Guitar og Klaver) og Thomas Charlie(vokal og guitar). De har en vision om at komme ud i verdenen og kan allerede nu bryste sig af anmeldelser fra bl.a Sydafrika, Tyskland, Dubai (FAE) og England.

Koncerter har der bl.a været på Råhuset(Vesterbro), RUST og Huset i Magstræde.

Baton Rouge” er et stille nummer med masser af fokus på vokalen. Sangen er komponeret perfekt i balance med musikken og vokalen. På “Frozen Moon” bliver klaveret en vigtig del af musiksiden der sammen med en dyb stemmeføring fører os over i det spændende Dystopia-univers. Musikken i “Ghost Of England” bringer lytteren i en lækker følelse fra Utopia lejren, trods sangen handler om dommedag.

 

Du kan lytte mere på deres hjemmeside: www.vinylfloor.dk