OnAir Festival på Studenterhuset d. 13 juni 2015

Aalborg: Optakt til On Air Festival 2015

Om mindre end én måned vil Aalborg Student Radio præsentere den årlige festival, On Air Festival, som i år er vokset med flere bands på scenen, primært fra den lokale musikscene i Aalborg. Festivalen er non-profit hvilket betyder at entreen er gratis for alle. Det vil kun gøre interessen og incitamentet om at møde op, bedre. Allerede nu er der booket spændende bands fra den Aalborgensiske musikscene.

Festivalen løber af stablen d. 13 juni 2015 på Studenterhuset fordelt på 3 scener.

Hollow Hollow @ Way Up North

Hollow Hollow , Stargate (Foto fra WAY UP NORTH 2015)

Hollow Hollow
Offentliggjorte bands er bl.a. aalborgdrengene fra Hollow Hollow. Kvartetten, som spiller electro rock, har gjort sig bemærket ved at vinde Skråens talentkonkurrence Band Battle 2013 og spille support for The Minds Of 99 i Skovdalen, Aalborg.  Der kan ikke blive andet end gang i den når Hollow Hollow vælter scenen på årets festival.

Sigurvin Sigurdsson
Sigurvin Sigurdsson er ligeledes fra Aalborg. Et slags musiker-kollektiv, ledet af Andri Sigurdsson. Genren er hyggelig bodegarock og festlig stemning.  Bandet var for nyligt med i årets Band Battle-finale foran mere end 400 publikummer, men løb desværre ikke med den endelige sejr. Gruppen besøgte desuden SPOT Festival 2015 på Radar i maj.

Via Mala
Via Mala er et undergrundsband fra Aalborg med EP´en, Out Of Sight, i bagagen. De spillede i april sammen med de lokale Caved Crow og har indspillet sange i samme studie som bl.a. Baby Woodrose og Sandmen. Genren er en alternativ grunge-folk over i en støjet rockgenre.

FABL
FABL kommer fra Aarhus og er på det sidste blevet hypet i forbindelse med Karreirekanonen på P3 og Aarhus Musik Festival på Radar. Genren er en blanding af electronica og rock med en fængende leadvokal. Rygterne siger at der kommer nye sange med på festivalen.  Indtil da kan du lytte debutEP´en ”LIBRA”.

Monkey Okay
Monkey Okay er et fremadstormende band fra Aalborg. Det er lækker Rock´n´Roll med en lige så sprød vokal. De har senest spillet Way Up North i Aalborg og spiller support for Magtens Korridorer d. 15 Maj på Store Vega. Monkey Okay bringer rocken ind på On Air festival.

Lise Ranks & Umami Riddim Band
Umami er det nye reggae-skud fra Aalborgs undergrund med sangerinden Lise Ranks i front. Denne gennemtrængende kvindelige vokal spytter tekster uden filter, når det 10 mand store band fylder Studenterhusets store sal med tunge rytmer.

Foruden de ovennævnte bands kommer forskellige DJ´s fra bl.a. ASR Audionauts (Rob Que, the famous NWAS, Manuca Selectah and Mr. Mimas m.fl.)

Allerede med dette ufuldstændige setup kan det hurtigt tegne sig til en festlig aften hvor entreen er gratis og øllet er billigt.

Se musikvideo til Confused af FABL herunder.