Top5 favoritter 2015

Året der gik: Musikblogger.dk´s Favorit Top5

Top5 favoritter 2015

Det sidste års tid har jeg oplevet mange fantastiske øjeblikke på spillesteder og festivaler og mødt et hav af musikere, branchefolk og ligesindede. Det har været et begivenhedsrig år for mig, hvor jeg fik gensyn med Nibe Festival efter flere år som fraværende samt et glædeligt gensyn med SPOT Festival i Aarhus. Desuden den hyggelige lille festival – Melodica Aarhus på Gyngen m.v. Tak fordi i har taget imod mig og givet mig endnu flere gode oplevelser til frit skue på bloggen. 

Tak til alle og jeg håber på et glædeligt gensyn i 2016.

Personlige Koncert-favoritter 2015

  1. Alex Vargas – Spot Festival Link
  2. Dizzy Mizz Lizzy – Northside Link
  3. The Minds Of 99 – Northside Link
  4. Tue Track & Marvelous Mosell – Northern Winter Beat Link
  5. Alaudidae – Melodica Aarhus Link

Personlige album-favoritter 2015 (+EP)

  1. Cisilia – Unge Øjne Link
  2. Sille Nilsson – Nothing Else Is Working Link
  3. Sys Bjerre – Alle Mine fejl Link
  4. Dorthe Gerlach – Natlys Link
  5. The White Dominos – On To Something Link

Tak for i år

Med Venlig Hilsen
Brian Virenfeldt