Agnes Obel er en dansk sangskriver, der siden hun var ganske lille har spillet og sunget. Hendes første band var i en alder af 7 år, hvor hun spillede bas. Hendes største inspiration kommer fra Jazz-musikeren Jan Johansson, kendt europæisk folkemusiker. Dette album fra Agnes Obel er en perlerække af den dejlige jazzede art. Klaver og talentfuld sang pryder hele albummet og kan findes på mange hitlister på nettet.

Hun har solgt 2 x Platin her i DK og albummet er også udkommet i Frankrig, Tyskland og Holland.
Der er i alt 12 sange på dette album, som kan købes i alle pladebutikker og over nettet.

Mange kender nok sangen ”Riverside” som har været en radioplage tilbage i starten af 2011. Agnes formidable stemme går i perfekt harmoni med klaveret i baggrunden. Efter denne single blev hun virkelig kendt i hele Danmark. Kender du hendes ikke endnu, så har du virkelig et album at indhente!

Klaverspillet går igen på mange af Agnes sange, som hun for øvrigt selv har komponeret. Alt hvad du hører på pladen er hendes egne mesterværker, undt. ”Close Watch” som John Cale har været inde over.  Hun har ganske enkelt talent i denne branche og der går nok ikke længe før hun slår igennem i udlandet.

Flere sange der er værd at give et lyt, før albummet skal købes er specielt ”Brother sparrow”. En sang der emmer af stemning og dejlig lyd. ”Just So” skal man heller ikke gå glip af.

1.”Falling, Catching”  1:35
2.”Riverside”  3:50
3.”Brother Sparrow”  4:00
4.”Just So”  3:37
5.”Beast”  3:51
6.”Louretta”  2:07
7.”Avenue”  4:08
8.”Philharmonics”  3:35
9.”Close Watch” (John cale)4:02
10.”Wallflower”  2:28
11.”Over the Hill”  2:50
12.”On Powdered Ground”  4:09