Velvet Volume - Northern Winter Beat 2015

ANBEFALING: Northern Winter Beat 2016

Et hurtigt kig på det danske musikprogram på Northern Winter Beat 2016. Foruden et væld af udenlandske kunstnere og bands, så er der også booket spændende danske navne som på den ene eller anden måde er, eller kan blive, toneangivende i Danmark. Koncertdagene er fra Torsdag d. 28/1 – Lørdag d. 30/1 2016.

Søstrene Noa, Naomi og Nataja Lachmi gæster det kolde nord forud for vilde offentliggørelser på bl.a. Northside og SmukFest. Velvet Volume er dukket op fra asken til ilden og står klar til at rive Studenterhusets sal rundt Lørdag kl. 21.00. En koncert som uden tvivl bliver et godt tilløbsstykke for publikum. Drengene i De Underjordiske er stadig i gang med at opbygge en fanbase md deres 60er/70er inspireret syrerock og heldigvis har de chancen på festivalen Torsdag kl. 22.00 når Studenterhuset præsenterer dem på festivalens første aften.

Exec er et nyt navn på den danske scene, men bagmanden er alt andet en ny. Troels Abrahamsen´s nye projekt Exec får lov at udfolde sig på Huset kl. 16.30 Fredag. Man kan forvente et klaver-univers med en fremragende vokal af Troels Abrahamsen.

Hip Hop har også fundet vej til det nordjyske med bl.a. Ponyblod på Skråen kl. 21.30 og kl. 23.00, begge koncerter Fredag.

Af boblere kan også nævnes koncerten med Palace Winter Kl. 20.00 på Huset, Lørdag, og Emma Acs & The Inbred Family 1000Fryd, Kl.  21.00.

Læs meget mere på www.winterbeat.dk

Herunder kan du se livekoncert med Kasper Spez med sangen Sammen.