ANBEFALING: SPOT Festival 2014 Torsdag + Fredag

Den store musik- og branchefest SPOT Festival 2014 har lanceret et stort program som løber af stablen fra d. 1 – 4 maj 2014.  Her kigger musikblogger Brian Virenfeldt Hansen på det omfangsrige musikprogram og deler egne favoritter ud. Der er kun taget udgangspunkt i det musikalske program med danske artister.

SPOT Festival 2014

Venues: Musikhuset Aarhus, Voxhall/Atlas, Godsbanen, SPOT Royal, SCC og Øst for Paradis.

Torsdag d. 1 maj

Torsdagen byder på åbningsevent på Train med Ashibah, De Dødelige og Reptile Youth + DJ set: Kasper Bjørke og Jaakko Eino Kalevi (FIN) som bliver præsenteret af Nordic Playlist.

Her kan De Dødelige og Reptile Youth klart anbefales. Reptile Youth er kendt for deres fede sceneshows og stagediving en masse. Sidst jeg så De Dødelige i Aalborg blev jeg henslængt i deres lækre bastunge lydunivers og dette skal du ikke gå glip af.

Det hele starter kl. 20.00 og slutter omkring kl. 02.00

Fredag d. 2 maj

Broken Twin kl. 15.30, Musikhuset.
Broken Twin spiller i Musikhuset, Store sal. Hun har fået rigtig mange gode anmeldelser og desværre nåede jeg ikke koncerten i Aalborg, sidst hun var forbi. Så her er endnu en anbefaling.

LOVESPEED kl. 16.30, SCC.
Et popfolk band der er tikket ind på bloggen, men jeg mangler at få dem tjekket ud. Her er nu muligheden.

Nordklang Sessions kl. 17.15, Godsbanen.
En fantastisk mulighed for at høre 10 sangskrivere give alt hvad de kan på en lille scene. Her kunne komme mange gode øjeblikke ud af. Kan klart anbefale Esben Svane som tidligere har overrumplet mig på scenen med hans fantastiske tekster.

Line-up: Nanna Hedeager-Schelde (DK), Myrra Rós (IS), Ingvild Skjeldal Waage (NO), Maria Malou (CH), Gabriela Krapf (CH), Esben Svane (DK), Kjartan Bue (DK), Arne Hovda (NO), Marius Ziska (FO) og Dominic Oppliger (CH).

Ann See kl. 18.05, Musikhuset, Filuren.
Ann See præsenteres af Karrierekanonen. En spændende sangerinde som også skal opleves.

Ida Gard kl.18.15, Musikhuset.
Endnu en spændende kvindelig artist der er ved at skabe sig et navn.

Sonja Hald kl. 19.05, Musikhuset.
Oplevede Sonja Hald i Aarhus sidste år. De har fantastiske, humoristiske tekster med et snert af sandhed. Det er dansksprogede sange med en karakteristisk leadvokal.  Hør bl.a. Du ka’ dø af det der og Line Kolding.

Julias Moon kl. 19.30, SCC.
Drengen var support til Panamah på Skråen i Aalborg. Her gjorde de det ganske godt. Også derfor jeg vil anbefale dig at tage en tur ind og lytte de unge fyre. Det er et elektronisk univers med afstikkere i jazz og soul.

NORDLYD feat. Ane Bruun (NO), Mikael Simpson (DK) og Alice Broman (SE), kl. 20.15, Musikhuset.
Sange fra disse 3 artister bliver udsat for et helt strygerensemble, som Musikkens Hus i Aalborg også gjorde med Tim Christensen, Silas Bjerregaard (Turboweekend) og Jonas Petersen (Hymns from Nineveh).

Stine Bramsen kl. 20.15, Musikhuset.
Den smukke Stine Bramsen giver koncert på SPOT og det skal du slet ikke gå glip af. Hendes nye solovej og seneste single, giver ingen tvivl. Her er én af de artister du bare bliver nødt til at opleve.

Blaue Blume kl. 22.15, Musikhuset.
Et band jeg faktisk aldrig har hørt eller set live. De er en Art Pop gruppe med flotte kompositioner og fed lyd. De SKAL opleves.

UKENDT KUNSTNER + S!VAS + GILLI + LORD SIVA kl. 23.15, Godsbanen.
Man kan vidst ikke sige andet end at der bliver smæk på. Her er et skud upcoming hiphop/R&B fra den bedste skuffe.

Lucy Love kl. 23.30, SCC.
Endnu én der kan byde på fest og stor lyd er danske Lucy Love. Rytmer, beat, 90er stemning og tung dubstep.

KIDD kl. 00.30, SCC.
Den nu langhåret fyr som fik kometkarriere på nettet for år tilbage, er nu tilbage med nye singler. Ingen præsentation er nødvendig.

Reptile Youth kl. 01.15, SCC.
Fyrene er indbegrebet af vildhed på scenen og rammer publikum med et drøn. Der er hektisk aktivitet på scenen og foran når Reptile Youth giver koncert. En klar anbefaling.

Vild $mith kl. 02.00, Radar.
Rap-trioen der hitter med vild idag syg i morgen og som sidste år vandt Karrierekanonen.