Caved Crow spiller på Way Up North (Foto: Grith Sandberg)

Way Up North - 2015

Så er programmet til den nordjyske festival Way Up North, i Aalborg, klar til de interesserede. Musikprogrammet er fordelt på 29 bands på 2 dage, på 3 scener i Studenterhuset. Så der bliver smæk på når de spændende bands stiller op og viser hvad den nordjyske musikscenen har indeholdt det sidste års tid. Her giver jeg mine anbefalinger til MUST SEE, MUST HEAR på fredag d. 27 marts og Lørdag d. 28 marts.


Fredag d. 27 marts

Esther kl. 20.00, Caféen

Aalborg-bandet jeg aldrig har oplevet live, men hørt og set beskrevet rundt omkring. Alternativ og eksperimentel pop med en blød og skærende vokal.

Memento kl. 21.00, Caféen

Memento (tidl. The Rosie Way) spiller én af deres første koncerter, med nyt navn, i Aalborg. Stilen er ændret en smule. En ændring jeg glæder mig til at høre.

Natsang kl. 21.30, Salen

Dansksproget hyggepop fra danske Natasha Thomassen og band. Der har ikke været nok koncerter med dette skønne band til at blive mæt af deres musik. Jeg har tidligere anmeldt deres debut-ep på bloggen. 

Anmeldelse af EP, De Andres Hjem:

Caved Crow kl. 23.30, Salen

Et skønt alternativ folkband, med få år på bagen, men allerede en h.. masse erfaring i koncerter. Udgivet debut-ep Ignorance Is.. i 2014, spillet Nibe Festival, SPOT og UHØRT og lige præsenteret en flot DK-tour 2015 med mere end 10 koncerter i foråret.  Glæden er stor, når bandet kommer på scenen.

Læs et interview med Caved Crow

Get Your Gun kl.00.30/ 01.00, Salen

Mørkt og dystert rock med et twist af støj. De er på alles læber, spillet koncerter i udlandet, P6 favoritter og lukker første aften på Way Up North. Så frem med pistolerne, for det bliver vildt.

 

Lørdag d. 28 marts

Superscum kl. 20.30, Salen

De vilde countryrockere fra Aalborg. Udgivet fantastisk EP med samme navn ”Superscum”, spillet support for Go Go Berlin,spiller både Nibe Festial og Jelling Festival i år. Way Up North vil blive ”Scumified” 4 real.

Anmeldelse af EP, Superscum **** (4/5)
Anmeldelse fra releasefest 

The Devils Tiny Chains kl. 21.00, Stargate

Forlydender om nyt setup og små ændringer, gør denne koncert attraktiv. Hvad mon de har fundet på.

Long Line Down kl. 22.00, Stargate

Stargate bliver rykket rundt når duoen i Long Line Down får fyret op under henholdsvis gryden og spaden. Det bliver bastardblues i vildeste bodega-stil, så sørg endelig for at have nok med drikkevarer. Udgivet debut EP, Long Line Down, spillet koncerter i udlandet og på vej frem. En anbefaling herfra.

Anmeldelse af Long Line Down EP
Anmeldelse af releasefest

 

Derudover en masse spændende boblere i den karismatiske Vibeke Falden, danserytmer med Kasper Vegas, elektronisk rock fra Hollow Hollow og lækre toner fra Quick Quick Obey.

Du kan følge med via Instagram og Facebook, når jeg besøger festivalen begge dage. 

Insta: #musikbloggerdk