Annasaid – Rite De Passage

Annasaid spiller melodiøs poprock med store armbevægelser. Det nye album Rite De Passage indeholder både rock, electronica og poppet tekster og kan købes som transparent vinyl, alm. CD og på diverse streamingtjenester såsom Wimp, Spotify og iTunes.

Annasaid

Annasaid

”Vi har brugt tiden på at finde hinanden og os selv. Det har gjort os mere selvsikre. Fra start af var meningen med denne plade, at vi ville se hvor poppede vi kunne blive, og hvor spraglede vi kunne blive, på en gang. Den mission synes jeg, at vi har formået at fuldføre.” siger Martin Salertz, vokal og guitar.

Fra pladens 11 numre udspringer sange som Follow Me og Voices som flotte ambassadører. Follow Me egner sig godt på grund af sin lette tilgængelighed, poppede univers og lækre vokal. Introen får ikke lov at spille lang tid før lysten til at danse med bliver aktiveret og hovedet gynger fra side til side i en glad rus.

Voices promoterer sig med detmelodiøse, vokale omkvæd og dertilhørende passage med rytmisk leadguitar. Sangen får opbygget op til flere tranceskabende klimaks som må fungere flere gange bedre live.

Sangen Collision har også musikvideoen ude på youtube med over 6000 afspilninger, som om muligt burde have haft en del flere på dette tidspunkt. Men det kan stadig nås, når albummet bliver mere kendt i det danske land(og udland). For Annasaid har også spillet flere koncerter uden for Danmark, senest i Tyskland og Holland.

Albummet Rite De Passage har en glimrende sound og fed energi med masser af tekniske finurligheder.  Alt fra ballader til vilde energiudladninger, er at finde på dette danskproducerede album fra Annasaid. Flot, vellykket og mere poppet plade.