Bell Echo - I Can See Your Bike From Here

Bells Echo – I Can See Your Bike From Here

Bell Echo - I Can See Your Bike From Here

Et letlevende og harmonifyldt univers med guitarer, vokal og ikke ret meget mere. Københavnske Bells Echo har udgivet et album med nerve, følsomhed og fantastiske melodier. Det 6-mand store band, har siden 2011, fokuseret på at frembringe den gode melodi i et harmoni-fyldt univers med inspiration fra bands som The Shins og Red House Painters.

Debutalbummet hedder I Can See Your Bike From Here og indeholder 10 engelske sange, mixet af Sebastian Munk og mastered af amerikanske Doug Van Sloun (First Aid Kit/Tokyo Police Club).

Maze pt. 1 og Maze pt. 2 er henholdsvis, en sang med leadguitar og lækker vokal og intrumental uden vokal. Selv uden vokal, formår Bells Echo at skabe en glad stemning som skinner igennem på hele pladen. Forsanger Jens Rose Kongstad gør en flot figur som vokalist og guitarist, mens Rasmus Sylvester hjælper til på kor og keys. Desuden spiller Sebastian Martin bas og er med på kor, Philip Frederik på guitar samt Jens Bæk-Jessen på trommer. Derudover spiller Nils Bouchet med på keys, percussion og guitar.

Første single, fra albummet, blev sangen ”Jump Off The Page”. Sangen har en underfundig intro af mundharmonika som senere bakkes op af en stilfærdig akk. guitar og forsanger Jens Rose Kongstad´s vokal, som glider saligt ovenover det robuste, dog bløde, fundament. Det er lækkert og intet mindre end fantastisk.

Tree er endnu en sang med fokus på melodien, vokalen og de skønne flerstemmige harmonier. Hører du denne sang, skal du fluks sidde stille/ligge dig ned, lukke øjnene og lade dig glide ind i himlen i 4 minutter. (nb. Bloggen tager ingen ansvar for hvad der vil kunne ske imens, ved at udføre forrige sætning) Bells Echo har fanget essensen af musik. At skabe noget af ingenting. Og dog. Guitarer og vokaler, en smule trommer og bas, så har du et kontrastfyldt univers med lækre harmonier og fredfyldt stemning.

Københavnske Bells Echo formår at skabe en stilfærdig stemning på en gennemtænkt plade med fokus på det underfundige, i små melodier og fantastiske harmonier. Forsanger Jens Rose har en levende vokal som understøttes af et velspillende band på flere punkter. Den røde tråd er stærk og hørbar, og genren er smuk.

 Lyt til Jump Off The Page med Bells Echo herunder