Binær - Umage (foto: Martin Melancolia)

Rap-duoen bag Binær hedder Mund De Carlo & Trepac. Sammen udgiver de albummet Umage. Begge har hver især en solokarriere bag sig, men samler nu kræfterne på deres debutalbum som udgives på københavnske Echo Out Records.

Albummet emmer af undergrund med lyriske rap-sekvenser, scratch og følelse af live-battlerap på plade. Med numre som Lad Mig Introducere, hvor Mund De Carlo & Trepac hver især laver en omvendt battlerap og introducerer hinanden for lytteren, mens Def Star Audio Emperor har tilføjet lidt rå scratch til suppen.

Beatet er tungt og trompeten skærer dybt, mens rappen flyder på sangen Millenium Maskiner over i den mere åbne og catchy Kryb & Kravl med fængende fængsels-alarm-synth og indåndings-besværlige rim.

Binær er den danske pendant til en cypher-verden lig den oscar-nominerede film, 8 Mile, med Eminem i hovedrollen. En verden der ligger hengemt for de fleste, men betyder alt for den lille minoritet som dyrker undergrunden. Det er originalt, oldschool, newschool og undergrund. Udgivelsen får 4 ud af 5 stjerner for en gennemgående seriøsitet til en verden min viden stadig hungrer efter.

Herunder kan du opleve sangen Totaler af Binær

https://www.youtube.com/watch?v=oinShIK9wzk