Fokusændring på Musikblogger.dk

Bloggen modtager igen EP/album-udgivelser til anmeldelse

Fokusændring på Musikblogger.dk

Fokusændring på Musikblogger.dk

Erkendelse er svær, men ofte nødvendigt.

De sidste par måneder har været hektiske for mit vedkommende og desværre også det ønskede fokus (at fokusere på den danske livescene) som blev lagt for Musikblogger.dk. Intentionen med fokusændringen var at fange danske bands på de små scener og give dem en chance for at komme ud til befolkningen via bloggens platform. Desuden kan nogle anmeldelser også give unge bands hår på brystet og hjælpe med udviklingen i den fremtidige karriere.

MEN.. desværre er min tid ikke så omfattende som tidligere pga. nye udfordringer og nyt job (på et herrefedt spillested i Aalborg). Derfor er jeg for det meste bundet til Aalborg, hvilket besværliggører en længere rejse igennem landet når der dukker koncerter op.

DERFOR.. bliver fokus på danske livebands nedprioriteret og endnu engang tager jeg fat i halen på de mange danske pop, rock og folk-bands´ EP og album-udgivelser som fortjener en anmeldelse.  

Så endnu engang. Bloggen modtager igen EP og album-udgivelser til anmeldelse og så vidt muligt, dækker jeg live-koncerter.  

Brian V,
Musikblogger.dk