Quadron gav flot og forførende koncert på Northside Festival 2014, Fredag d. 13 juni foran et sultent publikum. 

Quadron @ Northside 2014 [Billed: Mika Vesterholt]
Quadron @ Northside 2014 [Billed: Mika Vesterholt]

Quadron er en duo bestående af sangerinden Coco og produceren Robin Hannibal. De gav koncert på Northside Festival 2014 i Ådalen. Scenen var Greenstage og genren er en blanding af elektronisk jazzy-soul.

Coco var selv iført en rød dragt med hvide plateausko som gjorde det nemt for publikum at spotte sangerinden i den bagende sol. Desværre var solen lige ved at gå ned bagved scenen, så udsynet for det fleste var ikke helt i top. Men heldigvis er lyden fuldstændig ligeglad med solen og lyd, det var der.

 Lige så mange publikummer som hyldede Oh Land, lige så mange bakkede op om Quadron og musikken. Seneste album hedder Avalanche og blev udgivet i 2013. Fra denne plade fik publikum også sange at høre.

Selv har Coco en hang til gammelt musik og derfor kan man høre mange gamle referencer i hendes musik. Bassisten gjorde et fantastisk stykke arbejde og var gennemtrængende igennem hele koncerten.

Sange fra albummet i 2010, med samme navn, Quadron blev også præsenteret hvor bl.a. Jeans gav god genlyd i Ådalen. Den jazzy-feeling og soulede musik var ingen i tvivl om tilhørte Quadron denne aften.

Coco og co. gjorde et flot stykke arbejde, selvom stemningen til tider virkede for afslappet, så ruskede de kendte sange endnu engang op i stemningen. Coco var forførende på scenen, hvilket storskærmene gjorde endnu bedre.