Caved Crow, Egholm Festival 2014

Solen skinner, vinden er stille men frisk og varmen kan mærkes. Det er fantastisk festivalvejr ude på den lille Ø i fjorden. Egholm Festival byder på sidste dag med musik fra ukendte og kendte bands fra oplandet.

Caved Crow var blevet booket til Lounge-scenen på spidsen af Egholm. Man skal ikke gå mere end 100 meter fra færgelejet før man rammer den lille solskinsplet med musik. Publikum har fundet sig godt til rette med en kold fadøl og/eller flaske vand i hånden på mælkekasser, tæpper, oppustelige stole eller medbragte camping-stole. Det sidste nævnte er jeg også. (red. En camping-stol tyvstjålet fra Grøn Koncert i Odense)

På scenen er Caved Crow klar til at spille deres minimalistisk-alternative-folk for det fremmødte publikum. På scenen er sangerinde Trine Valsted, backing-vokalist Henriette Gynthersen, guitarist Brett Tootle, Frederik Ejdrup på vokal og guitar og stand-in på percussion Oliver Sander (i stedet for Teis Harrington som er på udlandsrejse)

Caved Crow Egholm Festival 2014

Bandet starter ud med én af de ældre og mere kendte singler, Cat & Crow, som har været på setlisten lige fra starten og er én af de sange der kendetegner bandet. Det samme er den P6-debuterende single Catching Fire som igen fik luft under vingerne under Egholm Festival.

Så til én af de nye sange som sikkert er at finde på den kommende EP ”Ignorance is..” som udkommer i slutningen af året. The Blueville Dawn er en viderebygning på de foregående singler med mere power og nye elementer. Publikum nød at læne sig tilbage og samle tankerne til de kølige rytmer fra Caved Crow og der var klapsalver til hvert nummer.

Caved Crow gjorde et fint indtryk på Egholm Festival og blev rost af konferencieren for deres flotte CV for et nyt, ungt band. Fra en lidt sløv start, vokalmæssigt, fik Caved Crow virkelig bygget en hyggelig og tilbagelænet stemning op som publikum nød i den bagende sol. Hele koncerten blev sluttet på bedste vis med sangen Two Faced Man.

Caved Crow Egholm Festival 2014

Caved Crow Egholm Festival 2014