CHINAH - Once The Lights Are On
CHINAH - Once The Lights Are On
CHINAH – Once The Lights Are On

Med fantastisk vokal-performance og lækre toner, springer CHINAH frem fra ingenting til en lovende karriere med kun én EP i bagagen. Debutudgivelsen Once The Lights Are On indeholder lækre pop-sange med masser af synth og timede breaks samt en forførende vokal af trioens eneste kvinde, Fine Glindvad. Resten af trioen består af pianisten Simon Andersson og guitaristen Simon Kjær. Fine, som har sine rødder i det nordjyske, er bosat i København sammen med resten af trioens besætning og sammen er de ved at indtage både udenlandske og danske musikhjerter med deres elektroniske R´n´B-pop.

EP´en Once The Lights Are On indeholder 6 dybe sange med pathos og moderne beats hvor ikke bare én sang, men hele EP´en stikker selvstændigt ud. Den sørgmodige Away From Me har med sin punchlines og boostet guitar, banet vejen for resten af EP´ens sange som, li´som Away From Me, kan stå alene hver for sig og stadig præsentere hele trioens sound.  Det er en sammenpresset og robust sound med enkelte afstikkere og en svævende vokal, hvor hele lydsiden trækker i mange genre. Som med Colder og Minds har det elektroniske og minimalistiske touch en stor berøring, hvor den bløde og lækre vokal fra Fine tillægger den rå lydside netop de kanter som kæler øregangene fra start til slut.

Her er et band jeg glæder mig til at opleve live og heldigvis har jeg en fornemmelse af at mine veje nok skal krydse deres tourplan for resten af året. Her er en fantastisk udgivelse fra et ellers ukendt band, men heldigvis med meget potentiale som allerede baner vejen for flere sommerjobs.

EP´en er udgivet på No3 og CHINAH er bl.a. booket til årets SPOT i Aarhus, By:Larm i Oslo samt en kommende efterårskoncert på VEGA.

Herunder kan du lytte til Away From Me fra CHINAH