De har spillet supportjobs for Marie Key, kun ugivet et par EP´er, støttet af Nik & Jay og har skrevet kontrakt med Sony. De Dødelige er på vej i den rigtige retning.

Duoen, De Dødelige, består af producer Ulrik Schultz og sanger Andreas Ringblom der denne aften på Skråen i Aalborg havde Mark med på trommer. Klokken havde passeret 22.30, genbrugspublikummet fra aftenens tidligere koncert med Michael Learns To Rock er så småt smuttet eller placeret sig irriterende, strategiske steder og knevrer løs, til gene for det sene publikum som gerne ville høre en god koncert med De Dødelige.

De Dødelige, Skråen i Nordkraft, Aalborg 21.03.2014

Jeg selv havde placeret mig bagerst i lokalet, tæt ved baren, ved siden af familien fra helvede som selvfølgelig havde alverdens at snakke om. Nutidens koncertpublikum har ikke lært at klappe i og nyde musikken, mens den er der.

Men på trods. De Dødelige startede ud med en meget kort præsentation, et beat og en gennemsyrene bas, og så var vi i gang.  Gennem aftenen kom de igennem sangene på den nye EP Opdag, som først er tilgængelig på Wimp fra d. 24.03.2014. EP´en består af hele 7 sange som bl.a. tæller Sig Det og Langt Væk Herfra. Hitsinglen med Nik & Jay, Novembervej pt.2 fik publikum også at høre denne aften, hvor der skal en stor cadeau til lydmanden og selvfølgelig forsanger Andreas Ringblom for at have så skarp en vokal igennem hele koncerten. Det var en virkelig flot balancegang mellem tunge beats og fænomenal vokalføring.

Skråens Lounge har ikke altid været det bedste sted at præsentere vokale præsentationer, men mixet med et tungt beat, trommer og vokal har givet endnu mere håb for flere koncerter af den slags.

Aftenen blev desværre ikke ved, da De Dødelige hurtigt var igennem deres repertoire. Men indtil videre er det nok til at få sig en god koncert og en afslutning på en flot aften. Får du mulighed for at opleve De Dødelige, skal du give dig selv chancen.