Deerborn - Death At Your Door

Deerborn – Death At Your Door

Deerborn - Death At Your Door

Anden single Death At Your Door fra debutalbummet Crash and Burn, som udkommer den 19. februar på Celebration Records, sætter en stille forsmag fra bandet Deerborn. Singlen er udkommet med en video, live i studiet, under indspilningerne til netop dette nummer.

Deerborn er et band fra den fynske hovedstad, Odense, og består af Lasse Nørby – vokal & guitar, Daniel Buchwald – guitar, Dennis Winterskov – trommer, Ask Fogh – bas og Eik Skibdal Schwarz – keys.

Death At Your Door handler om at glemme sig selv i en travl verden. Man lever dag ud og dag ind, som en tilrettelagt rutine, og glemmer at leve.

Hvor dagene kører på repeat uden egentligt indhold og mening. Hvordan arbejde og jagten på materielle goder overskygger og man render rundt i “zombie mode”, som et skelet med et hjerte men uden puls. Om at man aldrig får gjort noget ved det – indtil døden en dag banker på døren og man pludseligt indser at man ikke har fået levet. Sætningen “why don’t you just be a man about it” siger: “Tag ansvar for at få det meste ud af dagene.” Der er ikke noget lys for enden af tunnellen, så det er med at gribe og omfavne nuet, og ikke rende og være levende død, fortæller Lasse Nørby.

Singlen Death At Your Door udkommer d. 22 januar og kan opleves herunder.