Dirt White - Original Slow Learner

Dirt White – Original Slow Learner ★★★★★☆

Det københavnske elektro-projekt Dirt White har udgivet EP´en Original Slow Learner d. 20 aug. 2017. En samling skæringer med hjerte og sjæl, hvor lyde og følelser betyder mere end selve lyrikken og moderne hooks. Lyden af bølger, fuglekvidder og børneleg tegner en fantastisk lytteoplevelse på sange som den sfæriske Rebirth hvor synth og dybe slag svæver om ørerne på dig.

Det er sanseligt søvndyssende til den gode ende. Intet hastværk, men med dejlig ro omkring alle aspekter af kompositionerne. Du flyder med på How To Flow hvor den mandelige vokal (Mads Bertelsen) holder en lækker 60er sound blandet med danske Wangel. Blodtrykket daler i takt med klimaks falder, indtil breaket slår ind til sidst i sangen. Det er så lounge som noget kan være, en beroligende slags deephouse.

Manden bag hedder Kasper Mygind og fortæller bl.a. “Original Slow Learner” er med på bølgen af slow-trends, der står som modreaktion på en moderne verden i højt gear”.

Your Move, Koan og Transendence er brikker i det samme puslespil, hvor producer Kasper Mygind har samlet lyde fra Europa og Danmark, til brug i den 25 min lange Original Slow Learner-udgivelse. Udgivelsen har en fantastisk beroligende effekt på lytteren og det er lige hvad man har brug for i denne stressende verden.