Duoen Feel Freeze varsler album og udgiver singlen Let go!

Feel Freeze udgiver ny single (Foto: Tore Juncker Jørgensen)
Feel Freeze udgiver ny single (Foto: Tore Juncker Jørgensen)
Feel Freeze udgiver ny single (Foto: Tore Juncker Jørgensen)

Feel Freeze er begyndt at varme op til en kommende stor udgivelse. Nu varsler medlemmerne Raymonde Gaunoux og Mathias Vinther Lilholt et helt album og teaser allerede med endnu en ny single. Singlen hedder Let Go og er en vaskeægte kliché. Hvor grundstammen er; Giv slip på det du elsker allermest og få endnu mere tilbage.

Kigger man tilbage til 2014 er én af de sange som huskes allermest fra duoen den nydelige Wet My Tongue. En sang som har masser af distortet og akustisk guitar samt elektroniske virkemidler i form af effekter, synths og beats. Med lækre dybe bas-toner, en omfavnende synth og pianio samt melodiske sekvenser rammer duoen lige ind i en svunden tids allermest moderne lyd på den nye udgivelse.

Sidst man hørte fra Feel Freeze på udgivelsesfronten var i juni 2018, hvor singlen Bridge to Your Heart fik lov at vise fanen for det kommende album. En single der både indeholder et dansevenligt beat, men også et eftertænktsomt omkvæd og mere på hjerte end kun den glade dansevenlige opskrift.

Hvad det kommende album Feathers & Scars kunne ske at indholde kan man kun gisne om. Men med både Bridge to Your Heart og nyeste Let Go, kan man glæde sig over en lyd der er eksperimentiel nok til at holde flere år endnu samt en nyfunden kærlighed for klaverspil.

Feel Freeze er signet på det svenske label Icons Creating Evil Art.