Egholm Festival 2013 – Fredag

Egholm Festival – Fredag
Varmen har sneget sig over de 26 grader og lige pt. tørster man efter en dejlig kod fad. Solen skinner direkte på den lille Ø i fjorden og skaber idyl med vindens susene mellem træerne, duften af tang og skibene der sejler forbi ude på vandet.

Ronni Strøm m. Band @ Lounge

Ronni Strøm m. Band @ Lounge

Aflysning – R.Noor trådte til

Egholm Festival 2013 er netop startet med musik på den lille Lounge-scene. Mit program blev desværre ændret da White Wolf – Lea Bahnsen måtte melde sig syg. Men med hast blev R.Noor (Vinder af Bandbattle 2013) eskorteret over på øen for at spille i hendes sted. Med en blanding af elektriske guitar-sange og akustiske versioner, giver R.Noor det hun er bedst til. Hun har netop været i studiet for at indspille nye sange og Egholms publikum var nogle af de første til at høre den nyeste single ”Tell Me Is It Love”.  Sangen er inspireret af 80erne og blev præsenteret ganske godt på den lille scene.  Den nye single vil blive udgivet d. 20 august i år.

Ronni Strøm m/Band

Selv er jeg en Aalborg-dreng og har hørt navnet flere gange, men har aldrig fået taget mig sammen til at opleve ham.  Den lille Lounge-scene var fyldt til bristepunktet da det 4-mands orkester incl. udstyr havde gjort sig klar til koncert. Genren er en blanding mellem amerikansk country og rock. Dog fandt jeg ikke musikken synderligt fængende, men med god kvalitet og ganske lytteværdigt. Ronni Strøm med band formåede at spille musik man kunne nyde.

Stöj Snak

Da bloggen for nogle måneder siden fik Stöj Snak´s EP, på vinyl, i besiddelse har jeg med glæde lyttet alle sange derpå. Great Ideas Need Landing Gear er min absolut favorit og denne blev publikum heller ikke snydt for. Men selvom Stöj Snak er Screamer-songwriter, så kan ”screamer” også blive for meget.  Lydniveauet opnåede uanede højder op til flere steder i sangene og her ville jeg ønske at der kunne sættes en lille dæmper på nogle af sangenes peaks.  Der gemmer sig noget spændende i Stöj Snak og det er jeg stadig 100 % på.

Flot natur på lille Ø

Op til flere gange bemærkede jeg den flotte idyl som Egholm leverede. Bølgerne der lystigt skvulper, duften af tang, strandbredden med dejlig sand, skoven der både skærmer for solen og leverede vindens susen i trætopperne. Her har vi en festival hvor der både er mulighed for at drikke sig i hegnet, sole sig på den lille strandbred, hoppe en tur i vandet eller bare ligge og nyde musikken på græsset. Mulighederne er mange og der er fin plads til det.