Den 1 – 3 august 2013 nærmer sig med hastige skridt og det er tid til at planlægge hvad perioden skal indeholde af musikalske oplevelser når Egholm Festival for andet år i træk byder velkommen på den lille ø i limfjorden.

Egholm Festival 2012 - Rufus Spencer[Billed lånt fra facebook]
Egholm Festival 2012 – Rufus Spencer[Billed lånt fra facebook]

Øen er ca. 6 km2 og har et indbyggertal på lidt over 50. I perioden 1 – 3 august skal dette gerne mere end tidobles. Festivallen har 2 sceneområder, Lounge med en mindre scene og Lunden hvor en større scene er placeret. Musikken er primært pop og rock fra bands og sangskrivere af Nordjysk afstamning.

Torsdag d. 1 August

Der varmes op til 2 fede dage med masser af musik. Denne torsdag står på musik fra djs som Sivesgaard, Kornum og El Peligro i Loungen ved den lille strandbred. Det hele starter fra kl. 17.00. I´ll be there ;)

Fredag d. 2 august

Musikken starter allerede fra kl. 10.00 og bliver ved til midnat. Min plan er som følger:

12.00 – 12.45 White Wolf [ Loungen]
Min viden om sangskriveren Lea Bahnsen under pseudonymet White Wolf er meget lille. Derfor er hun smidt i min ”To-Listen”-liste så det bliver spændende at høre hvad den tidligere Aalborgenser kan byde på.

13.30 – 14.15 Ronni Strøm [Loungen ]
Ronni har næsten spillet Aalborg og omegn tynd og navnet popper frem på de lokale læber. Selv har jeg aldrig oplevet manden i levende live, så hvorfor ikke.

15.00 – 15.45 Stöjsnak  [ Loungen]
Screamer/songwriter Niels H er én af dem jeg glæder mig allermest til at høre på Egholm Festival. Kombinationen af en vild guitarhånd og screamer-stemmen kan kun indgyde til mere interesse. Kan kun give et shout-out til Niels om at spille ” Great Ideas Need Landing Gear”.

Derudover byder aftenen på mere musik i rock-genren og rap/hip-Hop. Tjek programmet på hjemmesiden.

Egholm Festival 2013 1-3 August
Egholm Festival 2013 1-3 August

Lørdag d. 3 august

Hele dagen er dedikeret til at opleve nyt musik på den lille ø.

12.00 – 12.45 The Devil´s Tiny Chains [ Loungen]
En duo bestående af skønne Viktoria Boyding  og Rune Dollerup Larsen (fra Rune & The Brakemen). Genren ligger en smule blandet mellem sydstatsrock og  noget udefinerbart. Duoen varmede op da Mads Langer spillede i Aalborg efter X-factor finalen. (En forrygende koncert fra Hr. langer for resten)

13.30 – 14.15 Kathrine Søndergaard [Loungen ]
Kathrine Søndergaard er opstået fra det jyske muld med en fortid på ANR(Radio) som månedens demo og som vinder af spillestedet Skråen´s Songwriterbattle i 2012. Endnu én man ikke må misse.

21.00 – 21.45 Det Grønne Apotek [Lunden]
Vinderne af spillestedets Skråen´s Bandbattle 2013. Har nu hørt bandet op til flere gange, lige fra de indledende runder i bandbattle til finalen og de giver den gas HVER gang. Derfor er jeg sikker på at de nok skal få Egholm til at shake med.

23.30 – 00.00 Eyedrop [Loungen]
En stor overraskelse, under spillestedet Skråen´s Bandbattle-konkurrence, i 2013 var denne sangskriver. Det er virkelig en fantastisk vokal som med tiden vil blive noget af et aktiv for Eyedrop. En aften der falder på held med Eyedrop i ørerne, kan ikke være en bedre afslutning på Egholm Festival 2013.

Det bliver virkelig spændende at mærke denne stemning og vi kan kun håbe på det bedste vejr på den lille ø. Jeg er klar, er du?

Besøg hjemmesiden og tjek op på programmet og billetterne kan også købes her.

I kan følge min færden under festivallen på bloggens INSTAGRAM og FACEBOOK

Find Musikblogger.dk på Instagram