Jonas Schou, Skråen

Jonas Schou udkommer med sit 3. album ’Af Egen Fri Modvilje’ i foråret 2022, og sangene fremføres for første gang live denne aften, med særlig gæsteoptræden af Marie Frank.

Albummet indeholder en række sange på dansk i sangerens foretrukne melankolske univers.

Scenen er sat med et flot line-up af musikere bag Jonas. Stemningen er sat med nydelige stuelamper på scenen, et lille stuebord samt lampe som matcher stuelamperne og gulvtæpper til at gøre stemningen endnu mere hjemlig. Desuden en lille Superman-figur i front af scenen. (Cover til ”Karikatur” på det nye album)

En begyndelse

Vi starter med et tilbageblik til 2015, hvor den skønne intro til ”Ikke Desto Mindre Eller Mere” fra Hverdagsmennesket, Sortseeren og Drømmeren åbner op. En blød start i tråd med stemningen og udtrykket fra scenen. Allerede fra start får man fornemmelsen af en sanger og sangskriver med noget på hjerte. På scenen opfordres der til at elske sine nærmeste og turde at undskylde.

Pletvis Triste Dageog den underspillede ”Shitstorm” er bl.a. nogle af de sange fra det nye album som bliver fremført af den vel-udvalgte band-konstellation fra Jonas´ hånd. Gæsteoptræden af Marie Frank var allerede annonceret og blev en realitet på ”Hvad Hjertet Er Fuldt Af”. 

Aftenen går på hæld. Palle Hjorth har givet den som habil Harmonika-spiller på ”I Skovens Mørke Stille Ro”, trommerne fik en lille pause i mellemtiden og publikum fik sit ekstra nummer efterfølgende. Nummeret med flere navne og nu også titelsang, ”Af Egen Fri modvilje” (Skyld og Skam) blev sidste kapitel denne aften til klapsalver af de fremmødte støtter.

 

Faktaboks
Sted: 
Skråen i nordkraft
Tidspunkt: Tirsdag d. 12 april 2022 kl. 20.00
By: Aalborg
På Scenen: Palle Hjorth (klaver/harmonika), Søren Poulsen (trommer), Henrik Poulsen (bas)
Peter Sund (guitar), Trine Lunau (kor), Jonas Schou (vokal & guitar)
Gæsteoptræden: Marie Frank
Optælling: 60-70 i salen
Entre: 160 + gebyr