Ericka Jane, Domen [Foto: Pernille Thorup]
Ericka Jane, Domen [Foto: Pernille Thorup]
Ericka Jane, Domen [Foto: Pernille Thorup]

Ericka Jane uploadede en video til Youtube for år tilbage. Videoen, som foregår i en parkeringskælder og er filmet i noget der ligner 90ernes videokamera-teknik, er et cover af sangen Marvin´s Room af den amerikanske sanger Drake. På trods af videoens kvalitet, fanger vokalen ved første ord.

Det har seenre udviklet sig til den nye single og musikvideoe, 4MYX, som pt. har over 22000 views på Youtube. Der er kommet kant og fed attitude på den filippinske-pige fra København, som nu udfoldte sig til Label Night hos :labelmade:, fredag d. 1. Maj i Aarhus

Da mørket var begyndt at falde på og graderne stille faldt, var folk ikke så tændte som man kunne ønske, men den lille sangerinde, Ericka, fik fyret godt op under publikum med hendes sceneoptræden. Alene på scenen fik hun ramte helt ud i krogene (så godt man nu kunne i en iglo).

Fra scenen bedyrede konferencier Adam Duvå Hall at folk skulle komme tættere på, og dette var et godt træk, da Ericka kom helt ud over scenekanten til glæde for de forreste. Sangen der fik fleste publikum med på beatet, var hendes single 4MYX som både har pondus og passer perfekt til sangerinden.

Den cremet vokal kan sidestilles med sangerinder som Rihanna og hvem kunne ikke finde på at lave en sådan sammenligning. Mange folk tror på Ericka og det er ikke uden grund. Hun er spændende, kan fylde en scene alene og synger fantastisk.

Desværre var showcasen for kort, men jeg glæder mig til at høre mere fra denne spændende sangerinde.