FAVOR udgiver EP´en Lightweight For The Heavyhearted
FAVOR udgiver EP´en Lightweight For The Heavyhearted
FAVOR udgiver EP´en Lightweight For The Heavyhearted

Den københavnske sanger og sangskriver Jeppe Gade udgiver med synonymet Favor sin debutEP Lightweight For The Heavyhearted. En samling dansevenlige sange med referencer til dengang diskoteks-æraen var en kamp om at være den meste farverige i flokken med højeste hårpragt. Synthesizerens storhedstid i 80´er flyder over i sange som Chokolate Cheekbone og Cold Summer Love.

Hvis Cold Summer Love var en Ben & Jerry is, er det uden tvivl en chokolate fudge brownie. Bundsolid. Der er virkelig krummer i sangen som desuden toppes med en luftig vokal af Jeppe Gade. Denne opskrift følges også i sangen Chokolate Cheekbone som akkompagneres af et poppet 90´er inspireret beat, dog i en noget lettere udgave end forgående. Allerede introen ville få ethvert danseglad individ til at styrte ud på dansegulvet og ønske sig et kontinuerligt loop uden ende. (pls. Mr. DJ)

Inderligheden og eftertænksomheden får sig et velfortjent shine på sangen Sun Runs Dry med synth- og effektbaseret trommemaskine. Generelt er hele universet pakket ind i dansevenlige rytmer med breaks der kan få selv Treo til at vrikke med numsen, bare et kortvarigt sekund.

Men kan det holde distancen? Umiddelbart ja. Glæden for hver gang jeg starter gennemlytningen forfra er intakt og lover hvad coveret indikerer. En farverig oplevelse. Helheden hænger sammen som farven på den klassiske 80´er overall (joggingdragten) og farven på reto-pandebåndet. Det skal matche og det må man sige at EP´en 6 skæringer formår at gøre. En flot udgivelse for en førstegangsudgiver. 

Anbefaler: Pseudo Lover, Cold Summer Love, Chokolate Cheekbone

Se musikvideoen til FAVOR – Chocolate Cheekbone herunder