Feel Freeze – Wet My Tongue

Den skandinaviske melankolske musikbølge skyller ind over landet disse måneder med masser af potentielle bands. Heriblandt gemmer sig den danske duo Feel Freeze som netop nu udkommer med en ny single.

Singlen hedder Wet My Tongue og er et opgør med internettets omsiggribende virkning på hele samfundet. Det liv vi prøver at afspejle i virkeligheden via de sociale medier.

Feel Freeze [Foto: Niels Guenéc]Wet My Tongue handler om vores moderne liv, hvor eksistensen på internettet fylder mere og mere. Vi forbruger og konsumerer oplevelser for derefter at afbilde og dele dem i det virtuelle. Men internettet bliver en tom skal, og oplevelsernes unikke kvaliteter og værdier ender ofte med at blive negligeret på baggrund af en historiefortælling om dem. Så sidder vi og stirrer ind i en skærm og spejler os selv i en virkelighed, som vi reelt ikke kan se, høre, smage eller dufte. I disse øjeblikke opstår den følelse af tomhed, og det behov for fysisk kontakt, som Wet My Tongue er skrevet ud fra.”  fortæller bandet selv.

Feel Freeze består af sanger Mathias Vinther og sanger/guitarist Else Raymonde Gaunoux. Den kommende EP udkommer d. 12 maj 2014.