Festivalen Endless Summer bød på sommer, surf og garagerock (2017)

Endless Summer CPH 2017
Endless Summer CPH 2017 (Foto: Trine Ulrich)
Endless Summer CPH 2017 (Foto: Trine Ulrich)

Efter 3 år i Blågaardskirken var den uafhængige og gratis festival Endless Summer rykket udendørs til Copenhagen Cable Park ude omkring Refshaleøen. Copenhagen Cable Park afholdte samtidig deres 10 års jubilæums Rail Line Party, hvor nogle af verdens bedste wakeboard-pros dystede imod hinanden.

Der var derfor dømt sommer, musik og surf, denne lørdag i juni, hvor solen kiggede frem og gav de helt rigtige sommervibes.

Festivalen var godt besøgt og den ene halvdel af gæsterne var iført våddragter og saltvand i håret og den anden halvdel blomstrede skjorter og sommerkjoler.

Musikprogrammet bød på alt fra psych, surf og garagerock over til mere dream-pop-agtige toner med både danske og udenlandske artister på programmet. En af de artister som jeg bed særligt mærke i denne dag var den danske kvindelige trio The Felines, som blandt andet åbnede festivalen Gutter Island i 2012.

Endless Summer CPH 2017
Endless Summer CPH 2017 (Foto: Trine Ulrich)

Trioen var i dag omdannet til en kvartet, da de havde suppleret bas, guitar og trommer med keys.
Der blev leveret en solid gang garagerock med alle 3 medlemmer på vokal undervejs, og det fungerede rigtig godt da de alle 3 er stærke sangerinder.
Selvom wakeboard dysten var startet ude på vandet formåede bandet på scenen alligevel at holde fast i publikum og få dem til at være nærværende omkring koncerten, godt gået.

Alt i alt var dette års Endless summer en dejlig chill oplevelse med god musik og sand imellem tæerne.
Det er dejligt at se at området ude ved Refshaleøen bliver ved med at tiltrække musikevents, både de store som Copenhell og den nye Haven, men også små endagsfestivaler, som Endless Summer.