MØ

Flere navne til Northside Festival 2015

Northside Festival offentliggører nye navne til næste års festival som tyder på et fremragende musikprogram blandt allerede annoncerede artister. Indtil videre byder Ådalen velkommen med Alt-J, FKA Twigs, George Ezra, Interpol, Jack Garratt, John Grant, José González, Matthew E. White, MØ, Sam Smith, Spids Nøgenhat, St. Paul & the Broken Bones, The Black Keys, The Parov Stelar Band og Wu-Tang Clan.

Northside Festival vil fylde Ådalen i Aarhus under nye rammer, hvor både Green og Blue Stage vil gennemgå en forvandling, så der skulle blive mere plads foran scenerne. Også P6 BEAT Stage får hyggeligere rammer, så man får mere lyst til at hygge og blive mellem koncerterne.

Northside Festival 2015 bliver afholdt d. 12 – 14 juni.

Næste års Line-up byder på kæmpe store internationale artister som bl.a. Wu-Tang Clan og Sam Smith.

Wu-Tang Clan
Wu-Tang Clan
er en amerikansk gruppe af rappere som siden 1993 har huseret New York med deres street-rap. De startede som 9 MC´s, men blev reduceret til 8 da Ol´Dirty Bastard døde af en OD i 2004.  Hver af medlemmerne har prøvet en solo-karriere efter deres ”sidste” album i 2001, men efter nogle år fandt gruppen sammen igen. Seneste album hedder A Better Tomorrow og er spritnyt, fra 2014.

Sam Smith
Sam Smith
hitter stort i øjeblikket med singler som Money On My Mind og Stay With Me. Med mere en 2,5 mio. følgere på facebook, er han en fantastisk booking for den jyske festival. Englænderen, Samuel Smith, har haft en lynkarriere med gennembruddet fra 2013 hvor han bla. var feat. på Naughty Boy´s single La La La.

MØ

Danske har gæstet festivalen 3 år i træk og fik blandede reaktioner, da hun blev annonceret af folkene bag Northside Festival. Men uanset hvad, så har MØ fortjent endnu et år på Northside. Musikblogger.dk skrev bl.a. om hendes koncert i 2014 på selvsamme festival

De amerikanske lande er godt repræsenteret med bands som Interpol, Wu-Tang Clan og John Grant, mens England sender songwritere i form af FKA Twigs, George Ezra og Sam Smith. De danske navn kan man også finde, dog ikke så godt repræsenteret endnu, blandt Spids Nøgenhat og MØ og endda en svensker, José González.

Indtil videre ser det rigtig godt ud, men mon ikke der dukker nogle flere navne op. Specielt af de danske som fortjener en plads på den århusianske festival.

Se Musikblogger.dk´s seneste besøg på Northside Festival med navne som The Minds Of 99, MØ, Oh Land og Reptile Youth. KLIK HER for The Minds of 99 galleri.