Kvartetten Beefsupreme, Zacdaddy, Spytclaus og DJ Speakr hedder i forening Fuld Effekt og spytter dansabelt oldschool hip hop over rækværket og direkte ind i scenens spotlys. Debutalbummet hedder Hommes Fatales og har allerede, siden udgivelsen i december 2016, fået medvind på bl.a. sangen Frost med referencer til tidligere radiovært Sara Frost og første single Vandtæt.

Stilen er synthbaserede festrytmer i et virvar af farver, rim og omkvæd. Den moderne Superlike tager pulsen på nutidens ungdom mens Vandtæt ser på hverdagens objektiviserede tilgang til udseende og status. Intet emne er for stort eller for småt for de københavnske rappere. Med deres hurtige flow og tempo-rytmer tager de lyttere igennem festen til langt ud på natten.

Seneste videoudgivelse hedder Yoga Pants og tager endnu engang bladet for munden og fortæller alt hvad nutidens ungdom tænker. Fuld Effekt har fingeren på pulsen og omsætter det til en farverig fest med humor og glæden ved at være ung og fri. Her er et eksempel på en undertippet gruppe med noget at tilbyde.