Moses:"Andreas" åbner Gimle Sound-Tjek 2016 i Roskilde

De frivillige hos Gimle i Roskilde, har nu for 6. gang fået lyttet, diskuteret og booket musik til Gimle Sound-Tjek Festival. Festivalen er deres talerør til den etablerede bookingbranche, for at skabe en direkte dør for bands og solister som allerede præsterer og viser talent.

Torsdag d. 21 april bød på tourens første koncert for Moses:”Andreas” som, udover at udgive deres anden EP ”Bærer Vi Hinanden” dagen efter, også gav koncert på Gimle. Inden længe giver Moses:”Andreas” også koncert på SPOT festival i Aarhus.

Setlisten bød på intro af Onde Satser, fra nyeste EP, som desværre, mest af alt, blev brugt til at få styr på baggrundslyden og vokalen. Heldigvis skulle der ikke mere end én sang til, før den lille håndfuld af lyttende publikum, kunne nyde godt af hits fra første EP Tryghed Er Støj blandet med nyudgivne sange.

På scenen stod bandet (incl. guitar og trommer) med Andreas Odbjerg på vokal og Moses Fiellau på effekt og keys. Sammenspillet ramte plet op til flere steder mellem Andreas og Moses, hvor starten var lidt skrøbelig, men blev ganske kompetent til slut. Den nye EP har feat. af både Jooks og den unge Ericka Jane, som desværre ikke var på scenen denne aften, men heldigvis formåede bandet at give den gas.

En sørgelig nyhed tikkede ind lige før Moses:”Andreas” gik på scenen, Prince er afgået ved døden, hvilket også fik en kommentar med fra Andreas, da han håbede at aftenen ikke kun skulle huskes som en sørgelig aften, men en aften hvor de tilhørende havde en god aften på trods.
Aftenen blev også ret god.

Sidste sang på setlisten var Tryghed Er Støj, hvilket også var navnet på første EP. Cirklen er nu sluttet og bandet kan se frem til flere koncerter de kommende uger. 

Du kan læse anmeldelsen af EP´en Bærer Vi Hinanden her

Du kan følge med på IG via #MUSIKBLOGGERDK