Den store Blue stage på festivalpladsen bød, foran flere tusinde publikummer,  på koncert med danske Oh Land, Fredag d. 13 juni 2014.

Oh Land på Northside [Billed: Lånt fra facebook]
Oh Land på Northside [Billed: Lånt fra facebook]

 

Nanna Øland, bedre kendt som Oh Land gæstede dette års Northside Festival 2014 i Aarhus. Solen skinnede bag scenen og skabte svære vilkår for publikum som blev blændet af solen, men lyden fejlede dog ikke noget.

Sangerinden var fyr og flamme på scenen og præsenterede sange som Renaissance Girls til stor begejstring for publikum. Under koncerten snakkede publikum og råbte til Nanna på scenen. Hun er ikke bange for at svare på tiltale og under sangen White Nights spurgte et par fyre også om de måtte tage en selfie med sangerinden. Endnu et spontant indslag som sikkert behager Oh Land-sangerinden.

Sangen Cherry On Top havde også besøg af en ekstra sangerinde som efter sigende selv skulle være fra Aarhus. På trods af jeg ikke kan huske navnet, så sidder hendes stemme stadig i hukommelsen som en flot præstation. Både Nanna og den ekstra sangerinde havde taget plads midt på scenen, mens Nanna selv spillede keyboard.

Northside fik også besøg af Oh Land i 2012 hvor anmeldelserne var over middel. Oh Land var i hopla dette år og gav en fin koncert på en solbeskinnet plads med tusindevis af publikummer. Oh Land har en tendens til at skille sig ud med skøre påfund og flotte dragter. Dette er én af hendes forcer som klæder hende godt.