MØ: Green stage, Northside, Lørdag d. 14 juni 2014

Den karakteristiske sangerinde gav hårdtslående koncert på Northside Festival 2014, men koncerten blev oplsugt af en høj, mudret bas. 

MØ, Northside 2014

MØ, Northside 2014

Karen Marie Ørsted, bedre kendt som . Kvinden fra Odense som har gjort, og gør, fantastisk karriere inden for musikken med bl.a.to GAFFA-priser som Årets nye danske navn(2013) og Årets danske kvindelige kunstner(2013), Steppeulven som Årets Livenavn (2014) og P3 Guld prisen (2014).

Northside havde booket MØ lørdag d. 14 juni 2014 kl. 17.15 på Green Stage. Solen skinnede fra en skyfri himmel, røgen pumpede ud fra scenen og blandes med støvet fra publikum, mens flere tusinder stod forventningsfulde og ventede på hovedpersonen.

Tonerne blev slået an og bandet kom ud med sidste person af Karen Marie. MØ indtog Green Stage. Lige forinden stod 2 fyre foran mig, hvor denne ene pludselig udbryder ”Hun er fandme lækker” og kigger på den anden.

Den karakteristiske sangerinde med hestehalen var klar på at modtage publikums hyldest og stemningen var også i top, dog blev hele seancen mudrede i en bas ude af proportioner. Vokalen var uhørbar og ødelagde desværre flere af sangene. På trods, var publikum med og klappede med på flere af sangene. De stille sange svandt desværre under den mudrede bas, mens uptempo numrene var en stjerne værdig.

Genkendeligheden vinder

Da introen til Pilgrim ramte publikum, gik genkendelsesmomentet i folket og alle dansede med. Karen Marie udbrudte flere gange på scenen at hun var overvældet over hvor mange mennesker der stod foran hende og mente det var det største crowd, hun nogensinde har spillet for.

Flere gange var MØ ude foran publikum for at møde dem i øjenhøjde. Koncerten var ikke MØ´s bedste, hun gjorde sikkert en fin performance og acceptabel koncert, men bassen ødelagde glæden for publikum, der hamrede derud af.