Greenhouse - The Long Way Home

Greenhouse – The Long Way Home

 

Greenhouse - The Long Way HomeLækkert album fra danske Greenhouse kan nu findes i de mange online butikker. Albummet hedder The Long Way Home og er et fullsize album med 12 engelske sange.

Greenhouse er en duo bestående af sanger Frank Hemmingsen og komponist Morten Wedendahl. De mødte hinanden under en studenterrevy og fandt herefter sammen i et nyt projekt de kalder Greenhouse. Navnet Greenhouse er valgt da projektet har været længe undervejs som når en gartner planter et tomatfrø og venter på tomaten har vokset sig stor og moden til at blive plukket. Flot beskrivelse. Også derfor frontcoveret på albummet pryder en solmoden tomat i dens rette farve.

Conversation Song er én af mine favoritter på albummet med én enkelt sætning i sangen: ”That´s why i wrote this song..” fremføres fantastisk med selvtillid og vokalpræstation, der skinner flot igennem. Hele energien og stemningen på sangen sætter allerede barren for resten af albummet, skønt det kun er 3 skæring på et 12-skærings album.

Med musikken i højsædet takker duoen både venner og familie. Takken går bl.a. ud til duoens bedre halvdel, børnene, hinanden og vennerne som støtter op omkring projektet Greenhouse og med sådan et album hvor nærværet og påskønnelsen er i top, skal der også være støtte fra verdenen omkring dem.

The Long Way Home er soundtracket til familiens omfavnelse og vennernes hjælpsomhed. Ringen af dem omkring dig der står dig til rådighed når man har brug for det. Sangene handler om skilsmisser, forelskelse og om de ting man pludselig får ansvaret for i sit voksne liv.

Lige fra den stille og rolige This Magic Feeling til skønsangen om brylluper All In One (The Wedding song). Med på vokal i All In One er Julie Steincke som bl.a. er kendt fra musical-verdenen. Titelsangen The Long Way Home´s intro emmer af crooner-referencer i form af fingerknips og laidback-vokal som også er én af Frank Hemmingsens interesser for musik.

The Long Way Home er et album med skønne musikalske sange. Poleret og produceret helt ud i fingerspidserne uden ét eneste rids i lakken. Det er som at tage den første bid af et skinnende rødt og perfekt æble.