Højspænding EP

Højspænding – Højspænding EP *** (3/5)

Højspænding EP

Debut EP fra danske Højspænding samler referencer fra danske Shu Bi Dua, TV2 og Nephew. Teksterne er skrevet til festen, hvor alle kan skråle med og musikken er så pumpende at fødderne har svært ved at blive stående på jorden. Danske Højspænding leverer direkte partymusik til din fest.

EP´en Højspænding, med samme navn som bandet, består af 6 højspændte sange fra et energisk band. EP´ens første smagsprøve hedder Drømmekvinde og kan med tekster om en nydelig blond kvinde sammenligne sig med festbands som Sømændene. Vokalen er en blanding af en kæk Steffen Brandt og det dybe leje hos Michael Bundesen. Produktionen er en helt anden moderne dimension, hvor spændingen stiger i takt med trommeslag og synth. Omkvædet er let og tilgængeligt for lytteren.

Sangene på EP´en sætter sig på iørefaldende og harmonisk kor, mens det tunge musiske tæppe brager i baggrunden og ud over kanten.  Bl.a Ubåd som endnu engang bliver tøjret og holdt fast af vokalen fra forsanger Jonas Anker, mens sangen Højspændingsmaster stikker af uden hensyntagen til forhindringer. Som et partyband vil fyrene i Højspænding virkelig bryde igennem og levere den fest folk forventer, mens andre små ting er så tå-krummende kliché at det er svært at bestemme sig om det er et Go eller No go. 
 
Bandet består af forsanger Jonas Anker Bendsen, Andreas Larsen på keys, Lasse Michelsen på guitar samt Kristian Richard Buch på trommer. EP´en er produceret i Minthouse Studio af Carsten Mortensen (Mintman).

Herunder kan du se teaseren til debut EP´en fra danske Højspænding