Who Is Louis på Huset i Hasserisgade, Aalborg

Husfred: Tunnelvision + Who Is Louis på Huset (synthpop)

Who Is Louis på Huset i Hasserisgade, Aalborg

Who Is Louis på Huset i Hasserisgade, Aalborg

Sidste dag i september 2016 bød på koncert med de lokale Tunnelvision fra Aalborg og aarhusianske Who Is Louis på Huset i Hasserisgade, Aalborg. Huset kører en koncertrække kaldet Husfred og i den forbindelse var denne elektroniske aften sat på benene.

★★★☆☆

Selvom antallet af publikum kunne tælles på 2 hænder, virkede det ikke til at have indvirkning på aftenens optræden hvor Tunnelvision, med Amalie Dallerup og Asger Kjær i front, spillede som første band på scenen. Duoen startede ud med sangen Empty Bottles hvor Amalie´s vokal rammer igennem på omkvædet i et ellers minimalistisk univers, mens Asger styrer både effect og synth.  Desuden havde duoen hjælp fra guitaristen Martin Welling, trommeslager i form af Bertil Bille og Dan Hejslet på trompet.  Instrumenterne kom løbende ind på scenen, hvor sidste mand på trompet dukkede op til tredje sang ”Lullaby Shadows” ?. Sangen Walk blev også fremført hvor Amalie endnu engang viser sine talenter i vokalens udformning, dog brændte sangerinden ikke helt igennem denne aften på Huset. Derudover en gennemført guitarsolo fra guitaristen Martin.

★★★★☆

Aftenens andet band, Who Is Louis, virkede mere hjemme på scenen selvom de var på udebane. Frontkvinden Greta Louise styrede slagets gang fra midten af scenen med vokal og sine dansende moves, mens trommeslager Bue Gundersen og Niels Münster på keys gav det pulserende beat noget rytme. Bandet annoncerede allerede tidlig at der var en ny plade på vej, hvilket resulterede i at aftenens publikum blev et testpublikum for mange af de nye sange. Dog var der plads til bl.a. Fancy Me fra debutalbummet Who Is Louis. I starten virkede frontkvinden Greta lidt genert, men løsnede op i løbet af koncerten hvor både krop og vokal kom mere med, mens de skøjtede galant igennem deres synth-baserede musiske univers.  Èt af de nyeste numre, som kommer med den kommende udgivelse, hedder Loaded Gun. Sangen fik frit fald fra scenen, men holdt sig svævende i Husets sal til skue for de fremmødte og tyder på en spændende fremtid for bandet.

Sidste sang fra trioen blev en velkendt sang fra debutalbummet. Sun and Moon har med sin medrivende intro, afsluttet et første møde med bandet fra Aarhus som ligger over middel. Nu er det bare at vente på den kommende udgivelse fra Who Is Louis.

Du kan altid følge med bag bloggen på Instagram