IAMJJ - IAMJJ EP 2016
IAMJJ - IAMJJ EP 2016
IAMJJ – IAMJJ EP 2016

Den københavnske sanger IAMJJ tog i 2016 hele Store Sal med storm på SPOT Festival i Aarhus, da han optrådte med kun én single udgivet. Singlen, som også er med på EP´en, hedder Bloody Future og er nu kommet i selskab med 4 sange på den selvbetitlede EP, IAMJJ.

Bloody Future er førstesinglen og førstevalget på EP´en som udgives på Mermaid Records.  Med et guitar-riff som kommer til at blive kendetegnet ved de kommende sange samt den dybe røst, med store referencer til Leonard Cohen, tager den kun 23-årige sanger fat i en spændende fusionsgenre mellem folk, rock og crooner.  Fra You in My Arms til Bomay Roof og Susie May, rammer IAMJJ en rivende nerve med guitaren og den hæse vokal i front, mens der er åbnet mere op for sangskatten på China med et bredere vokalarbejde på intro og omkvæd.

Med sange som Bloody Future og China har IAMJJ en god mulighed for at fange sit helt eget publikum på rekordtid, som man ser både Phlake og Alex Vargas mestrer i øjeblikket. Udgivelsen får en lille 5 ud af 5 stjerner.

IAMJJ spiller bl.a. til P6 Beat Rocker Koncerthuset d. 6 januar 2017

Herunder kan du lytte til musikvideoen Bloody Future fra IAMJJ