Popgruppen Ibens blev dannet i 1993 og har med tiden haft både aktive og inaktive perioder samt en kort udskiftning af medlemmerne i bandet efterhånden. Dog er forsanger Carsten Lykke, trommeslager Kristian Høeg og Henrik Marstal på bas og keys, de oprindelige medlemmer fra debutalbummet i 1997. Seneste album, udgivet i 2019, hedder carstenshenrikskristians.

På Skråen i Aalborg gav trioen koncert en sen Lørdag aften. Lokalet er ganske lille og L-formet, skøn belysning af den hyggelige slags og med stole og borde foran scenen. Modsat scenen finder man baren og midtimellem har jeg placeret mig.

Setlisten havde en god blanding af velkendte sange som Solveig og Ølstykke i November, men også sange fra det seneste album carstenshenrikschristians som Ulige Uger, Hilmer tog mig med på bar og til stor jubel fra publikum, Ej, ser du virkelig sådan ud! En ret så komisk sang. Selv havde jeg håbet at høre min egen favorit Alene. Helene, men den kunne jeg desværre kun drømme om. Der var også et dejligt genlyt med kæmpehittet Savner min Blå cykel fra debutalbummet Ibens fra 1997.

Koncerten var et nostalgisk tilbageblik på masser af hit med den karakteristiske forsanger Carsten Lykke og et Ibens med en ny plade på gaden. På trods af en svær start, lidt lettere lydmæssige problemer i et svært lokale, så beviste trioen at de stadig har the Ibens Touch.


Faktaboks
Dato: 26 okt. 2019 kl. 22.30
Sted: Skråen i Nordkraft, Skråen by Night
Billet: 50 kr.
Håndtælling: 30-40 publikum