In memoirs udgiver albummet Love, Dreams & Sunsets - Foto: Bobby Mandrup

In Memoirs – Love, Dreams & Sunsets ★★★★★☆

Husker du 90erne, Beverly Hills 90210, solskin og synthesizere en masse. Morten Fillipsen skal nok få dig på rette vej, for med enmandsprojektet In Memoirs blænder han op for pastelfarverne på udgivelsen Love, Dreams & Sunsets.

Albummet, som også udkommer på isblå vinyl, er klar i handlen fra d. 19 maj 2017. Allerede nu kan du nyde godt af singlerne Wish og All of My Time fra albummets 10 skæringer. Foruden at være en fortløbende single, er Wish også åbningsnummeret på pladen. Er du barn af 80erne og 90erne, er der meget at komme efter på sange som Wish. De store følelser og ikke mindst klicheer lever i bedste velgående.

Med ovenstående beskrivelse skal du dog ikke være bange for at alt er ren slowtempo fløde, for med sangen Brother, Can We Say? kommer der også en uptempo del af In Memoirs uden for meget synth. Sangen er bl.a. lavet i samarbejde med pladens producer og artist Mads Björn.

Esbjerg-drengen Morten Fillipsen, nu bosat i København, havde stor berørings-angst med pop generelt efter et mislykket musisk eventyr, men heldigvis fandt han tilbage til rødderne og udsender nu et helt album i en farvelade af skønne melodier, flydende vokal og højstemt falset. Og det er der ikke noget galt med. Derfor ender udgivelsen på 5 ud af 6 stjerner.