Den nordjyske sanger og sangskriver, Jens Jepsen, udgiver debutalbummet FOOL d. 4 maj 2016. Albummet er en ærlig beretning af den unge sangskriver fra Hjørring, hvor musikken har været den største drivkraft siden de første jobs på værtshusene i Hjørring. De sidste 2 år har Jens Jepsen og band arbejdet med at skrive sange, indspille sange til pladen og, i tiden imellem, spille jobs rundt omkring som bl.a. har bragt sangeren forbi Egholm Festival og Aamaze festival i Aalborg, Fatter Eskil i Aarhus og Swampen i Thy m.v.

Pladen FOOL er Jens Jepsen første albumudgivelse. Alle sange på tracklisten er skrevet og komponeret af den unge sanger selv. Genren er folk med groove og swing, hvor kontrabassen, akustisk guitar og elektrisk guitar er de primære forcer. Specielt lap-steel er ved at være et varemærke hos Jens Jepsen-lyden.

Tematikken er gennemgående og den røde tråd holdes i ave med forsanger Jens Jepsen på vokal, hvor sange som Wall Of Shame stikker en smule ud på tempoet, der øges som sangen skrider frem. Introen har sin vante gang med kontrabassen og de nedbarberede trommer, mens guitar følger vokalen. Pludselig sker et temposkifte og nye lydflader, der for første gang viser en anden side af den folk-vante countrysanger fra Hjørring.

Sweet Marie, sangen om den hjemløse Marie fra Aarhus, rammer endnu et groovy punkt med mundharmonika og lækker feeling. Det er folk på en swingende måde, rythm´n´groove, hvor også guitarsoloer rammer dine øregange på Your Trace Is Gone.

Samlet set er albummet originalt og ren Jens Jepsen, hvor Sweet Marie og Jimmy er 2 nøglesange fra den unge sanger. Det er et swingende set-up med Julian Kämpe på trommer, Nikolaj Christensen på guitar og Mikkel Zakariasen på guitar og stål og så Felix Jørlev på mundharpe til releasefesten. 

Jens Jepsen og band holder pladerelease på Platform-4
Event Onsdag d. 4 Maj 2016 kl. 20.00

Jens Jepsen var bl.a. en tur i TV2Nord som kan ses her

Herunder kan du opleve singlen Jimmy fra Jens Jepsen 

https://www.youtube.com/watch?v=4Q7NlZQghhc

Comments are closed.