Kadie Elder - BOY (Foto: Anna Jarmolowicz)
Kadie Elder - BOY (Foto: Anna Jarmolowicz)
Kadie Elder – BOY (Foto: Anna Jarmolowicz)

Den danske duo i Kadie Elder består af Anders Rask og Morten K. Hjort. Duoen udgiver deres andet udspil BOY d. 15 januar 2016. Første singlen First Time He Kissed A Boy fik allerede masser af opmærksomhed da den ramte sendefladerne på de danske radioer samt i det homoseksuelle miljø. EP´en BOY består af 5 pop-electronia inspireret sange med catchy riffs og vokal. Debut EP´en blev udgivet i 2013, hvor duoen tidligere var en trio.

Sangen Kids On The Moon bygger op med en fed intro, et catchy omkvæd og en poppet vokal fra Anders Rask. Det er let pop tilsat electronica elementer med en bred EDM-synth, hvor hele fladen tilsættes veltilrettelagt breaks for at spice sangen mere op. Kids On The Moon kan med sin opbygning og stil minde lidt om vores danske Scarlet Pleasure i uptempo-beat.  Fra det hurtigere tempo og ned i slow, finder man sangen W Y W som med vokal af Anders Rask er strippet for alt unødvendigt lyd og bæres kun på små elementer som piano og en lille smule percussion. En anelse popsoul fornemmes fra duoen Kadie Elder.

EP´en BOY fra duoen beror sig på de catchy riffs med iørefaldende melodier og en poppet vokal. Intro´erne bærer meget præg af denne fremgangmåde hvor bl.a. Bring Her Back koger lidt mere suppe på vokalen. Sammenspillet og vokalen i sangen er godt produceret samt den lille, og ganske betydelig, opfølgende synth.

First Time He Kissed A Boy var første single og blev udgivet i slutningen af 2014. Dermed har den allerede et helt år på bagen, før den udgives sammen med hele EP´en BOY. Musikvideoen udkom måneden efter, i oktober 2014. Sangen fik hurtigt genlyd i de dansk radioer samt er musikvideoen flot besøgt med over 1 mio. views.

Du kan se musikvideoen til First Time He Kissed A Boy fra Kadie Elder herunder.